Fact based Management

Wil je fact based je bedrijf managen door meer inzicht in je data? OGD helpt met het structureren van je data en het maken van inzichtelijke dashboards. Zo kun jij je focussen op het sturen op de uitkomsten.

Je weet wél op welke KPI's en factoren je wilt sturen, maar het overzicht ontbreekt. Business Intelligence geeft je meer dan de handmatige rapportage: door het samenbrengen van data uit verschillende applicaties creëren we nieuwe inzichten. Hierdoor ben je zelf in staat allerlei bedrijfsprocessen te verbeteren en versnellen wat al gauw tijd, geld en moeite scheelt. We brengen je handmatige Excel-rapportages naar dynamische en automatische rapportages die je vervolgens zelf kunt aanpassen.

Datawarehouse ontwikkeling

Er is data genoeg te vinden binnen je organisatie. Maar hoe koppel je data van verschillende bronnen aan elkaar en kun je er een betrouwbaar toekomstbeeld mee schetsen? OGD maakt met behulp van standaard technologie (zoals PowerBI, Microsoft SQL Server, SQL Server Reporting Services en SQL Server Analysis Services) van verschillende bronnen één databron die zichzelf ververst. Heb je al een datawarehouse waar wijzigingen of wensen aan zijn? Ook dan helpt OGD je.

Operational Excellence 

Welke stappen moet u nemen om operationeel de meest efficiënte organisatie te zijn? En hoe vergelijk je de huidige prestaties met de door jou gestelde KPI's? Wij helpen met duidelijke dashboards gebaseerd op best practice en uw eigen inbreng.

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert van Bergen
Software Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

Flanderijn-1