E-mail en telefonie

Overal en altijd up-to-date.

Met e-mail en telefonie van OGD kunnen gebruikers op een uniforme manier met elkaar samenwerken en communiceren over verschillende kanalen. Instant messaging (chat), e-mail, telefonie en beschikbaarheidsinformatie zijn geïntegreerd in één platform. OGD neemt je mee van advies tot implementatie gevolgd door beheer of ondersteuning van de Exchange en Skype implementaties.

Microsoft Exchange

OGD bouwt, migreert en beheert mailomgevingen, in samenwerking met klantenteams en projecten. Gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Het team bestaat uit specialisten die, verdeeld over drie hoofdtaken, gespecialiseerd bezig zijn met mailomgevingen. Zo voeren wij beheer uit bij bestaande klanten, zijn we innovatief door nieuwe standaarden te ontwikkelen en te automatiseren, en voeren projecten uit waar deze worden uitgerold.

Artboard 2 copy

Exchange server

Beheer van een on-premises Exchange omgeving met één of meerdere servers.

Artboard 2 copy

Exchange Hybrid

Beheer van een Exchange Hybrid omgeving, waarbij er mailboxen in de cloud en/of on-premises aangeboden worden.

Artboard 2 copy

Exchange online

Beheer van een Exchange Online omgeving waarbij er geen Exchange on-premises meer wordt gebruikt.

Skype for Business

OGD beheert en bouwt telefonieomgevingen, in samenwerking met klantenteams en projecten, gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Het team bestaat uit zeven specialisten die, verdeeld over drie hoofdtaken, gespecialiseerd bezig zijn met telefonieomgevingen. Zo voeren wij beheer uit bij klanten, rollen we projecten uit en zijn we innovatief door nieuwe standaarden te ontwikkelen en te automatiseren.

Artboard 2 copy

Skype enterprise

mogelijk met vaste telefonie

Artboard 2 copy

Skype standard

alleen telefonie via Skype, geen vaste telefonie

Artboard 2 copy

Skype online

telefonie via de cloud, geen vaste telefoons meer

Waarom OGD?

Met het specialisten team zorgt OGD dat er altijd kennis in huis is. Continuïteit wordt hiermee gewaarborgd en zo kunnen beheerders direct schakelen bij problemen. 

Leg nu je vraag voor

bas-van-roon.png
Bas van Roon
Outsourcing Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.