OGD en Uniserver sluiten partnerschap voor private clouddienstverlening

Contract_full (2)

18 januari 2023 - OGD ict-diensten en Uniserver starten een strategisch partnerschap om gezamenlijk klanten te voorzien van private clouddienstverlening. Op 17 januari 2023 hebben beide organisaties de samenwerking bezegeld. 

OGD wilde haar portfolio van datacenterdienstverlening uitbreiden. De ict-dienstverlener koos ervoor om haar fysieke private cloudplatform uit te besteden. Uit de selectieprocedure van de ict-leverancier kwam Uniserver als beste uit de bus. De Alkmaarse cloudprovider sprong eruit vanwege de culturele en strategische fit. Ook vulden de portfolio’s van beide partijen elkaar goed aan. 

Een culturele en strategische match

Rik van Berendonk, CTO van OGD, over de keuze voor Uniserver: “Wat opviel in het voortraject van de samenwerkingsovereenkomst is de culturele en strategische match. We kunnen op alle niveaus goed met elkaar schakelen. Daarnaast levert Uniserver aan B2B-klanten. We hebben verschillende doelgroepen, waardoor we niet in elkaars vaarwater zitten. Kortom: een hele goede match.”

Yannick de Lange, managing director bij Uniserver over het nieuwe partnerschap: “Gedurende het selectieproces hebben wij ervaren dat Uniserver en OGD elkaar goed aanvoelen én aanvullen. Wij zien in de samenwerking met OGD veel potentie om met clouddiensten in de markten van OGD te groeien.”

Een compleet portfolio van clouddienstverlening

OGD voegt de datacenter diensten van Uniserver toe aan haar aanbod in private clouddienstverlening. Met deze dienstverlening van Uniserver maakt OGD haar clouddienstverlening compleet. Andere cloudproviders waar OGD op dit gebied mee samenwerkt zijn Equinix en NorthC. 

Over Uniserver

Met 22 jaar ervaring en 175 professionals in dienst, is Uniserver een van de grootste private cloudproviders van Nederland. Uniserver levert hoogwaardige en stabiele oplossingen voor MSP’s, ISV’s en de high end zakelijke markt. Performance, beschikbaarheid en soevereiniteit staan centraal in alle diensten die worden geleverd. Samen met haar partners zorgt Uniserver ervoor dat organisaties klaar zijn voor de toekomst door het leveren van hybride cloudoplossingen voor de bedrijfscontinuïteit van ict-processen.

Over OGD ict-diensten

OGD haalt al meer dan 35 jaar het maximale uit ict voor mensen en organisaties. Als strategisch partner bedenkt, bouwt en beheert OGD fullservice oplossingen voor de complete breedte van organisaties. Het bedrijf staat bekend om haar oprechte advies en de nuchtere, kritische blik waarmee zij haar klanten vooruit helpt. Zo bereiken organisaties hun doelen en werken hun mensen plezierig en effectief. OGD richt zich op Nederlandse organisaties, met een focus op de sectoren overheid, industrie, financiële dienstverlening en zorg. Het bedrijf heeft vijf Nederlandse vestigingen en ruim 1400 medewerkers. 

c02a411d-9bf2-4312-bf1a-5ab248ffa50c

ogd.contact

ogd contact

ogd.kennismaken

Heb je een vraag of
wil je kennismaken?
We spreken je graag!

Contact >

e0e28853-eb25-4bc7-89a6-d27a06f86b45

 

ogd.contact

ogd.kennismaken

Kom gezellig langs op een van onze vestigingen voor een bakkie.

Learn more →

ogd.kennismaken

Wil je kennismaken
of heb je een vraag?
We horen het graag!

Plan a meeting >