OGD nummer 1 in Outsourcing Computable 100

OGD nummer 1 in Outsourcing Computable 100

De nummer 1-positie in de outsourcingslijst van de Computable 100 gaat dit jaar naar OGD ict-diensten. Dit blijkt uit het imago-onderzoek dat een extern onderzoeksbureau heeft uitgevoerd in opdracht van Computable. Hiermee bereikt de Delftse ict-dienstverlener voor de tweede keer de koppositie in de categorie outsourcing services.

De klant en eindgebruiker centraal

De Computable 100 is een jaarlijkse ranglijst van de populairste ict-bedrijven en niet-ict-bedrijven. Deze ranglijst ondersteunt organisaties bij het objectief vergelijken en selecteren van serviceproviders. De uiteindelijke ranglijst is gebaseerd op een gewogen gemiddelde van scores op onderdelen als zakenpartner, innovatie, werkgeverschap en het kennisniveau van de ict’ers. “We vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Hierdoor zijn we nauw verbonden met de klant om mee te schalen, af te schalen of extra te ondersteunen bij digitale transformatie. Samen zijn we zo enorm flexibel”, aldus Maarten van der Kleij, Business Unit Manager Outsourcing van OGD. “Juist dit bleek van grote waarde tijdens de pandemie. Er was al een grote vraag naar digitalisering, maar door covid-19 nam deze een vlucht. Organisaties schaalden snel op. Hier kwam de cultuur van OGD, die zich kenmerkt door een servicegerichte en inventieve instelling, goed tot zijn recht. De klant ontzorgen is onze eerste focus.”

Lees hier het complete interview.

Innovatieve en mensgerichte aanpak van OGD

OGD is sinds 2004 actief op de outsourcingsmarkt. Outsourcingklanten omarmen de gezamenlijke aanpak en de aandacht die OGD heeft voor eindgebruikers. Innoveren, kennis delen en continue ontwikkeling zijn deze organisatie op het lijf geschreven. Eerder dit jaar ontving OGD een hoge Fan Score van de IT Experience Benchmark 2020 (voorheen 'Outsourcing Performance). Hiermee valt OGD binnen de top 3 van grote ict-bedrijven.