ogd service integrator nominatie computable

OGD genomineerd voor Computable Awards: Service Integrator van het Jaar

OGD ict-diensten is genomineerd voor de Computable Awards. Dit jaar mogen we een nominatie ontvangen in de categorie Service Integrator van het Jaar.

Computable, het Nederlandse platform voor ict-professionals, deelt ook dit jaar weer de bekende awards uit voor de meest onderscheidende en innovatieve bedrijven, projecten en personen. Het is voor ons dan ook geweldig nieuws dat we een nominatie hebben ontvangen voor de Computable Awards.

Nominatie: Service Integrator van het Jaar

Computable organiseert de award-uitreiking dit jaar voor de vijftiende keer. Ook in 2020 delen zij twintig awards uit binnen verschillende categorieën, zoals Digitale Transformatie van het Jaar, IaaS & PaaS van het Jaar en uiteraard de categorie waarvoor OGD genomineerd is: Service Integrator van het Jaar. De aanleiding hiervoor is de samenwerking met de gemeenten Heemstede en Bloemendaal.

Uitbesteding van de complete ict-omgeving

OGD zet zich al ruim dertig jaar in voor organisaties om álles uit ict te halen. Onze specialisten zetten hun kennis in om techniek te bieden die gewoon werkt. We helpen onze klanten met advies, projecten, softwareontwikkeling, infrastructuurbeheer, eindgebruikersondersteuning en (ict-) capaciteit. Samen met onze partners zijn we actief in vrijwel alle sectoren, waaronder de zakelijke markt, non-profit, onderwijs, zorg en overheid.

Zo hebben ook de gemeenten Heemstede en Bloemendaal hun gezamenlijke ict-omgeving ondergebracht bij OGD. Zij besteden hiermee het beheer van hun complete ict-omgeving uit. Hiervoor gingen zij een vierjarig contract aan met OGD van bijna 4,5 miljoen euro. Reden voor Computable Awards om OGD te nomineren in de categorie Service Integrator van het Jaar.

Iedereen kan stemmen!

Hoe Computable de winnaars bepaalt? Een stemming wijst uit welke winnaars gekozen worden uit de groep kandidaten. De hoofd- en deeljury bepaalt dit voor 50% en dan andere helft bepaalt het publiek. Dit betekent dat iedereen mag stemmen! Help jij OGD aan de overwinning? Houd dan Computable.nl en onze social media (LinkedInFacebookTwitterInstagram) in de gaten. En het allerbelangrijkste: stem op ons!