hero-img

De MVP's van OGD: drie techneuten met een passie

Nieuws

OGD's MVP'sMicrosoft Most Valuable Professional word je niet zomaar. Je moet het verdienen. We zijn daarom ook bijzonder trots dat inmiddels drie OGD'ers de titel 'MVP' dragen: Sander Berkouwer, Adnan Hendricks en Dave Stork. Wie ze zijn en wat ze allemaal doen? Dat vertellen we je in deze post. 

Wat zegt een MVP-award?

Microsoft zelf omschrijft de award als volgt:

The Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Award is our way of saying thank you to exceptional, independent community leaders who share their passion, technical expertise, and real-world knowledge of Microsoft products with others. It is part of Microsoft’s commitment to supporting and enriching technical communities. Lees hier meer…

Voor de MVP's van OGD is het vooral een blijk van waardering.

Adnan:

De meeste MVP's zijn mensen die het liefst veel verschillende dingen doen, Dus het werk dat ze doen voor Microsoft, doen ze niet voor het geld maar omdat ze het leuk vinden. De titel MVP geeft toegang tot een heel breed publiek waarmee we onze kennis kunnen delen en die we kunnen inspireren. En dat is natuurlijk fantastisch!

Onze drie MVP's in het kort

Sander Berkouwer

Sander Berkouwer is onze Microsoft Technology Lead met een passie voor Active Directory. Hij spreekt graag over Active Directory en Active Directory-gerelateerde zaken. Niet alleen met ons maar ook met de lezers op zijn blog, bezoekers van evenementen en leden van de Microsoft Community.

 

Ad Hendricks

Adnan Hendricks is Lead Infrastructure Architect en ontving zijn eerste MVP-award afgelopen januari. Ad is dan wel Infrastructure Architect maar het liefst doet hij zoveel mogelijk verschillende dingen tegelijk, dat houdt hem scherp. Mooi nieuws voor Ad is dat hij inmiddels  voor de tweede keer is verkozen als MCT Regional Lead of the Netherlands.

 

Dave

Exchange Specialist Dave Stork is de jongste Microsoft MVP binnen OGD. Hij ontving zijn eerste MVP-award begin juli van dit jaar. Binnen OGD is Dave Messaging Solution Architect en houdt hij zich vooral bezig met 'Exchange Related Stuff'.

 

Kennis delen...

Kennis delen is belangrijk, zo vinden de MVP's. Dus wanneer ze niet aan het werk zijn voor OGD, beantwoorden ze (online) vragen van leden binnen de Microsoft-community, geven ze lezingen, bezoeken ze een congres of bloggen ze over hun ervaringen. Zo sprak Sander onlangs op TechEd, Houston voor een indrukwekkend publiek over het veilig en gemakkelijk upgraden van Windows Server Active Directory, bezocht Dave de Microsoft Exchange Conference (MEC) en hield Ad onlangs nog een presentatie op de MCT Summit Europe.

 

Op TechEd Houston sprak Sander voor een indrukwekkend publiek Op TechEd Houston sprak Sander voor een indrukwekkend publiek

 

...binnen en buiten OGD

Voor OGD is het fijn om experts als Sander, Ad en Dave in huis te hebben. MVP's zijn specialisten binnen hun vakgebied en hebben direct toegang tot (Microsoft-)kennis die OGD anders niet zou hebben. Hetzelfde geldt eigenlijk voor specialisten binnen andere technische disciplines zoals vExpert Joep Piscaer. Ook zij zijn bijzonder actief binnen hun community's en delen hun kennis graag met vele anderen, waaronder hun OGD-collega's. Op deze manier profiteren zowel OGD'ers als klanten van OGD van de netwerken van onze technisch experts.

3-6 november zijn onze MVP’s te vinden op de MVP Global Summit in Washington. Benieuwd naar hun ervaringen? Volg dan Sander, Adnan en Dave op Twitter.

adviseurs_en_specialisten-CtA