OGD PATTERN GROEN-1

Glassdoor: OGD biedt werknemers bijzondere extra's

Nieuws

Wij vinden het belangrijk dat OGD’ers met een fijn gevoel aan het werk gaan. Met onze arbeidsvoorwaarden proberen we dat dus zoveel mogelijk te faciliteren: zo bieden we veel interne trainingen aan, krijgen onze werknemers een ruim opleidingsbudget om zichzelf te ontwikkelen en zijn we erg flexibel met het bij- of verkopen van vakantiedagen. Om nog maar niet te beginnen over de uitjes, borrels en kerstcadeaus.

Maar naast de ‘standaard’ secundaire arbeidsvoorwaarden valt OGD ook op met minder alledaagse zaken. En dat wordt ook buiten de deur opgemerkt: Glassdoor publiceerde een artikel over tien opmerkelijke arbeidsvoorwaarden bij Nederlandse bedrijven.

VHS

Glassdoor schrijft:

OGD heeft één grote ruimte in het kantoor speciaal ingericht voor het ontwerpen, spelen en testen van oude hardware genaamd de VHS (Vintage Hardware Stack): een magische speelkamer voor beginnende beheerders tot de meest doorgewinterde techneuten. Elke dinsdag wordt er een ‘Hardware Tuesday’ georganiseerd met eten, drinken en uiteraard een grote hoeveelheid hardware en software om te spelen met technologieën.

Lees het volledige artikel op Glassdoor.