NBD Biblion kiest voor online werkplek van OGD

NBD Biblion kiest voor online werkplek van OGD

Nieuws

NBD Biblion gaat een samenwerking aan met OGD ict-diensten. Na al wat stappen te hebben gezet in de digitale transformatie, gaat NBD Biblion nu met onze hulp de werkplek moderniseren. De organisatie schakelt over op de cloud vanwege de groeikansen die een flexibele ict-omgeving met zich meebrengt.

Veilig, flexibel en schaalbaar

NBD Biblion levert producten en diensten aan Nederlandse bibliotheken en mediatheken, zoals boeken en luisterboeken, inclusief kaften en recensieteksten. Zo draagt de organisatie bij aan het succes van bibliotheken. Daarnaast stimuleert NBD Biblion innovatie binnen de bibliotheekbranche.

We implementeren bij NBD Biblion onze online werkplek 1ict. 1ict maakt gebruik van Microsoft Azure en Office 365 en is veilig, flexibel en schaalbaar. 1ict geeft NBD Biblion meer flexibiliteit, aangezien de ict-omgeving nu makkelijk kan worden op- en afgeschaald. En de medewerkers werken voortaan overal veilig en volledig ondersteund vanuit de cloud. Eindgebruikers kunnen namelijk rekenen op continue ondersteuning van de OGD Servicedesk.

Bij het vinden van de juiste ict-partner werd NBD Biblion begeleid door ict-adviesorganisatie Metri Group. Het aanbestedingsproces verliep zeer soepel en al snel kwam NBD Biblion bij ons uit. Na precies drie maanden tekenden beide partijen op 18 juli de contracten.

Vooruitgang boeken met 1ict 

Om vooruitgang te blijven boeken wil NBD Biblion ook mee blijven ontwikkelen op gebied van ict. Dat laat Raymond van Gent weten, manager bedrijfsvoering van NBD Biblion. “Zoals de Griekse filosoof Heraclitus al zei: “Verandering is de enige constante”. We hopen dat OGD ons verder helpt ontwikkelen, zodat we nog professioneler kunnen acteren en ict bij NBD Biblion veel meer een karakter van regie krijgt.”

Ook Vincent Baan, salesmanager van OGD en contracteigenaar, is positief over het nieuwe partnerschap: “NBD Biblion past goed bij ons vanwege de open, transparante en laagdrempelige bedrijfscultuur. Samen gaan we hard aan de slag om voor een stabiele en toekomstbestendige ict-omgeving te zorgen. We kijken uit naar een mooie samenwerking waarbij we de ict van NBD Biblion van ‘paperback’ naar ‘hardcover’ brengen.”

NBD Biblion gaat gefaseerd over op 1ict. Op 19 augustus start het project met de eerste inventarisatie. Later dit jaar gaan de medewerkers van NBD Biblion volledig over op onze online werkplek.

Meer weten over onze online werkplek 1ict?

online windows werkplek