OGD ict-diensten gaat samenwerking aan met HP

OGD ict-diensten gaat samenwerking aan met HP

Nieuws

Vandaag vieren we dat OGD ict-diensten HP Gold partner is geworden. De partnerstatus onderstreept de goede samenwerking waarin OGD het HP-portfolio combineert met een uiterst betrouwbare en hooggekwalificeerde OGD ict-dienstverlening en -ondersteuning.

Paula Boersma, Alliance Manager SI/MSP (System Integrator/Managed Service Providers) bij HP Nederland: “We zijn blij dat OGD na een jaar nauwe samenwerking de status als HP Gold Partner bereikt. OGD is een echte Managed Service Provider die hun services verbreedt richting infrastructuur en hardware, met onder meer PC-client om hun klanten nog beter van complete dienstverlening te voorzien. Dit sluit uitermate goed aan bij de trend die HP ziet op het gebied van hardware-as-a-service.

De HP Gold Partner-status is uitzonderlijk voor een veelzijdige ict-dienstverlener als OGD. Het bedrijf kan op deze manier functioneren voor klanten als one-stop-shop. OGD kan het interne ict-landschap van de klant van A tot Z inrichten en beheren. De ict-dienstverlener brengt het nieuwe partnership al volop in praktijk. De eerste klant die er end-to-end van profiteert is Royal FloraHolland. OGD heeft onlangs de gehele interne ict van het bedrijf ingericht met HP-clienthardware voor ruim 1.800 medewerkers en verzorgt daarnaast de kantoorautomatisering en gebruikersondersteuning.

Nu OGD HP heeft toegevoegd aan de partnerships die het al had met andere fabrikanten, kan zij oplossingen nog specifieker op maat maken voor de klant. “OGD is blij dat de intensieve samenwerking met haar partners leidt tot nog meer diversiteit en keuzeaanbod voor haar klanten. We kijken ernaar uit onze klanten samen met onze partners nog blijer te maken!”  vertelt Roel Nikkessen, algemeen directeur van OGD. Zo is OGD samen met HP op weg naar nog meer optimaal bediende klanten.

 

V.l.n.r.: Rein van Beers (OGD), Roel Nikkessen (OGD), Edwin Rubens (HP), Paula Boersma (HP)