OGD PATTERN GROEN-1

OGD Innovation Partner 2017 van Outsourcing Hub

Nieuws

Outsourcing HubOutsourcing Hub, het platform voor ict-outsourcing, matching en selectie, maakte afgelopen week zijn Innovation Partners voor 2017 bekend. OGD is een van de partijen die zitting neemt in een advisory board, vanuit waar de service providers hun kennis en ervaring inbrengen en rouleren op jaarlijkse basis.

Net als vorige jaren leveren de geselecteerde providers een proactieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het onafhankelijke matchingplatform voor IT-sourcing. De Innovation Partners helpen het platform nog verder te verbeteren, uit te breiden en aan te scherpen.

Henk Pater, CEO/Founder van Outsourcing Hub: “Ik ben blij dat het ons weer is gelukt om een mooie selectie te maken. In nauwe samenspraak met Wouter de Geus (Sales & Business Development) hebben we uit alle gegadigde partijen de ideale mix weten te vinden.”

Innovation Partners 2017De andere Innovation Partners die in het advisory board plaatsnemen zijn Basefarm, CAM, Conclusion, Fujitsu, Open Line en Xcellent.

Elke provider zal vanuit zijn eigen expertise een deel van de ict-markt voor zijn rekening nemen. Pater: “We hebben het dan bijvoorbeeld over hot topics als Robotisering, AI (Artificial Intelligence), Big Data en IoT (Internet of Things). Maar ook onderwerpen als IT Infrastructure Optimisation en Lean Application Management voor Bedrijfskritische Applicaties komen in 2017 aan bod.”