MicrosoftTeams-image (1)

OGD maakt entree in de top 10 beste ict-werkgevers van Nederland

Nieuws

Computable bracht vrijdag zijn nieuwe Career Guide uit met daarin het jaarlijkse ict-werkgeversonderzoek. In dit onderzoek zijn werknemers van 317 Nederlandse ict-bedrijven gevraagd om hun mening te geven over een breed scala aan onderwerpen als doorgroei- en carrièremogelijkheden, de waardering van de werkgever ten opzichte van andere werkgevers en uiteraard de algemene tevredenheid. Met een score van 9.02 uit 10 maakt OGD op plek 9 zijn entree in de top 10 beste ict-werkgevers van Nederland. Met name op het gebied van doorgroei- en carrièremogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en bedrijfscultuur wisten we mooie scores te behalen.

‘’Bij OGD heb je een ongelimiteerd opleidingsbudget’’ zegt HR-adviseur Janice Amirullah. Onder andere door middel van de Techradar geeft OGD invulling aan onze opleidingen en cursussen. Zo stelt ook CTO Rik van Berendonk: ‘’Dit kompas beïnvloedt onze strategische keuzes, maar ook de inhoud van ons opleidingsprogramma. De Techradar heeft begin dit jaar geleid tot de start van onze Cloudacademy, een tweejarig traineeship.’’ In deze Cloudacademy volgt een aantal OGD’ers één dag per week cursussen en andere dagen draaien ze mee in een van onze zes Cloudteams om uiteindelijk zelf Cloudspecialist te worden. Afgelopen jaar gaven 83 OGD’ers ruim 170 trainingen aan bijna 730 collega’s (een groot deel is hierboven te zien op de foto!)

Wil jij ook weten hoe het is om te werken bij OGD? Bel voor een vrijblijvend gesprek of kom eens langs voor een kopje koffie!

> Maak nu een afspraak!