OGD PATTERN LBLAUW

OGD nieuwe ict-leverancier van Provincie Gelderland

Nieuws

 DELFT, 17 MEI 2017       Vandaag ondertekenen Roel Nikkessen en Rein van Beers, algemeen directeur en commercieel directeur van OGD ict-diensten, het contract voor de levering van ict-diensten aan de Provincie Gelderland. Het gaat hierbij om een contract van minimaal vier jaar, waarbij OGD de diensten rondom infrastructuur, hosting, werkplekken en servicedesk van de provincie overneemt en uitvoert.

Aanbestedingsprocedure

De Provincie Gelderland gaat met de keuze voor OGD als ict-leverancier in zee met een professionele partner, die ernaar streeft om de ict-doelstellingen van de provincie in de komende vier jaar te verwezenlijken. De contacten die vooraf gingen aan het sluiten van het contract, geven beide partijen het vertrouwen dat nodig is om de samenwerking tot een succes te maken. Samen met de provincie gaat OGD werken aan het realiseren van haar ambitie om medewerkers, inwoners en instellingen met de juiste ict-voorzieningen maximaal te faciliteren.

Digitalisering

De samenleving wordt steeds digitaler, ook in Gelderland. Tegelijkertijd gaan de ontwikkelingen op het gebied van ict steeds sneller en wordt de techniek complexer. Burgers en bedrijven stellen steeds hogere eisen aan de digitalisering van de provinciale dienstverlening. Om als provincie te blijven ontwikkelen en in de toekomst in te kunnen spelen op wat Gelderland wil, besteedt de provincie diensten uit aan een partner. OGD heeft de kennis in huis om ontwikkelingen en innovatie snel te vertalen naar de behoeften van de provincie, waardoor die zich kan richten op haar core business: het bieden van de best mogelijke dienstverlening aan Gelderse burgers en bedrijven.