Knipsel-Feb-25-2022-07-52-38-45-AM

OGD stelt cybersecurity-veteraan aan om dienstverlening uit te breiden

Actueel

Cybersecurity wordt steeds belangrijker. OGD ziet dat klanten security steeds meer als fundament van hun ict willen integreren. OGD speelt hierop in door haar cybersecurityportfolio uit te breiden. Sinds kort maakt OGD hierbij gebruik van de expertise van Eward Driehuis van 3Eyes Security. 

Rik van Berendonk, technisch directeur van OGD: “Klanten beseffen steeds beter dat er geen magische oplossing is. Cybersecurity is hard werken op een stevig fundament, en daar zijn we bij OGD goed in." 

OGD en Eward Driehuis zijn enthousiast over de samenwerking 

Sinds enkele maanden heeft OGD de hulp van een oud OGD’er ingeroepen. Eward Driehuis helpt namens 3Eyes Security het cybersecurity-portfolio van OGD uit te breiden. 

MicrosoftTeams-image (73)Eward Driehuis

Van Berendonk over deze uitbreiding: “Als fullservice ict-dienstverlener moet je cybersecurity als randvoorwaarde meenemen. Daarom hebben we de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in security. We zijn blij dat Eward ons daarbij versterkt.”  

Driehuis is enthousiast: “Het is geweldig om weer met OGD te mogen samenwerken. Ik heb veel bewondering voor hun ontwikkeling. De sfeer is nog net zo bijzonder als destijds.”  

Een cybersecurityaanbod dat aansluit bij de behoefte 

Kunnen van Berendonk en Driehuis een tipje van de sluier oplichten waar het nieuwe dienstportfolio aan moet voldoen? Driehuis zegt hierover: “We zien steeds vaker dat het lastig is voor Nederlandse organisaties om cybersecurity goed in te vullen. De behoefte is groter, of anders, dan het aanbod. Cybersecurity gaat verder dan ict, maar heeft er tegelijkertijd een groot raakvlak mee. Dit maakt OGD bij uitstek geschikt dit beter in te vullen. Als je je ict outsourcet, dan moet cybersecurity daarbij inbegrepen zijn. En het moet aansluiten op zakelijke processen.”  

Beiden kijken uit naar de toekomstige samenwerking. Van Berendonk: “Het is heel leuk om voor het eerst sinds 2009 weer met elkaar te werken.”