OGD verwelkomt Japanse bezoekers

OGD verwelkomt Japanse bezoekers

Nieuws

Eind vorig jaar schreven we dat OGD een partnership is aangegaan met de Japanse ict-dienstverlener Information Development. Hierbij richten we ons op het samen diensten leveren aan in Nederland gevestigde Japanse bedrijven.

Information Development is een beursgenoteerd bedrijf aan de Tokyo Stock Exchange First Section. De core business van Information Development is datacenter operations. Verder biedt het bedrijf softwareontwikkeling, cybersecurity en ondersteuning bij migratie naar de cloud. Naast de acht vestigingen in Japan heeft het bedrijf dochterondernemingen in China, Singapore, Myanmar en de Verenigde Staten. Ook op de Europese markt ontstond vanuit Japanse bedrijven de behoefte aan samenwerking met Information Development. Daarom breidt het bedrijf zijn diensten nu samen met OGD uit naar Nederland.

Developer van ID op werkbezoek

Als onderdeel van de overeenkomst spraken we de intentie uit om zoveel mogelijk van elkaar te leren. Inmiddels zijn we bijna een half jaar onderweg, en we zijn bij OGD erg blij met de ontwikkelingen. Zo is deze week een software-ontwikkelaar van ID, Osamu Ota, samen met OGD’ers aan de slag. Hij werkt mee aan onze projecten en maakt kennis met onze aanpak.

Ook kwam Executive Vice-president Toshio Yamakawa vandaag op bezoek om kennis te maken met onze unieke bedrijfscultuur. Hij zei het volgende over het bezoek: "I am very pleased to meet you all today at your office – full of energy, productivity and joy. I am sure that we will generate a positive outcome by working together and strengthen our relationship."

 

v.l.n.r. Justin Becker, Roel Nikkessen,Toshio Yamakawa, Michiel de Jongh, Azumi Uchitani, Yojiro Nishida, Osamu Ota en Doga Fincan

 

Gezamenlijke events

We zijn erg tevreden met de samenwerking tot nu toe, en kijken uit naar het vervolg! Zo staat er later deze maand een event gepland waarbij OGD en ID samen verschillende Japanse bedrijven ontvangen. Het centrale thema voor dit evenement is machine learning en artificial intelligence. Dit is de eerste editie van een evenement dat we vanaf nu ieder kwartaal gaan organiseren, met steeds een ander thema.