ogd-wint-award-640x376

OGD wint Werf& Award voor arbeidsmarktcommunicatie

Nieuws

 Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Werf& Awards heeft OGD gisteren de juryprijs gewonnen in de categorie Arbeidscommunicatie voor onze wervingscampagne Je baan is meer dan werk.

Het doel van de campagne is om ervaren ict'ers aan te trekken. Hierbij hebben we ervoor gekozen om de unieke bedrijfscultuur van OGD centraal te stellen, omdat we op dat vlak echt onderscheidend zijn ten opzichte van andere ict-dienstverleners. De andere genomineerden in de categorie waren ABN Amro, Independer, Philips Lighting en de Rijksoverheid.

Werf& schreef op hun website:

En dan volgde tot slot ook nog eens de klapper: de juryprijs in de categorie ‘Arbeidsmarktcommunicatie’, voor OGD ict-diensten. Een luid gejuich steeg op uit de zaal bij de bekendmaking van die prijs, en binnen de kortste keren stonden 10 jonge mannen in voornamelijk jeans en sneakers op het podium. Met – check! – allemaal een persoonlijk gemaakt visitekaartje.

De jury roemde de innovatie, eenvoud en speelsheid van de campagne. We zijn uiteraard erg trots op deze erkenning! Daarom willen we iedereen die heeft meegeholpen om de campagne tot een succes te maken, in het bijzonder Kaliber Interactive, hartelijk bedanken!