Royal FloraHolland stapt over op cloudwerkplek OGD

Royal FloraHolland stapt over op cloudwerkplek OGD

Nieuws

Vorig jaar koos sierteeltcoöperatie Royal FloraHolland voor OGD ict-diensten als partner voor de levering van alle nieuwe werkplekken. Nu, grofweg een jaar later, zetten de twee partijen hun samenwerking intensiever voort: Royal FloraHolland stapt over op 1ict, de cloudwerkplek van OGD.

Nieuwe ict-strategie

Tijdens de transitie van vorig jaar heeft OGD het beheer en support van de werkplekken bij Royal FloraHolland as-is overgenomen om het bedrijf voor te bereiden op een grotere transformatie in de toekomst. De huidige werkplekken voldeden niet meer aan de verwachtingen die een eindgebruiker heeft van een werkplek. Bovendien pasten ze niet binnen de nieuwe it-strategie van Royal FloraHolland. Met 1ict wil de organisatie haar medewerkers faciliteren om altijd en overal te werken, vanaf ieder apparaat. Gerhard van der Bijl, Chief Digital Officer en Chief Information Officer van Royal FloraHolland: “Wij zijn een internationaal bedrijf waar 24/7 gewerkt wordt en mensen altijd onderweg zijn. Het is dan ook belangrijk dat mensen overal hun werk kunnen doen. Dus ook als er geen wifi-netwerken beschikbaar zijn of zij niet in de buurt zijn van hun bedrijfsdevice. 1ict maakt altijd en overal veilig werken mogelijk. Dat zorgt ervoor dat we sneller onze kwekers, hun klanten en elkaar kunnen bedienen en daarnaast meer tijd overhouden om naast de fysieke ook dé wereldwijde digitale marktplaats van de sierteeltsector te worden.”

1ict bij Royal FloraHolland

De cloudwerkplek van OGD sluit perfect aan bij de doelstellingen van Royal FloraHolland met hun nieuwe it-strategie. 1ict voorziet namelijk in een gestandaardiseerd werkplekconcept waarbij samenwerken optimaal bevorderd wordt. Daarnaast is de oplossing schaalbaar: de organisatie betaalt naar gebruik en kan maandelijks op- of afschalen. Ook staat de data van de organisatie veiliger in de cloud. Zo loggen gebruikers in via meervoudige authenticatie en is de verbinding altijd beveiligd.

1ict CtA