hero-img

Stem op 800 OGD’ers voor CEO van het jaar

Nieuws

Winnen wil iedereen. Maar we zijn niet allemaal profvoetballers. Daarom zenden we onze beste sportmensen uit, zodat zij onze eer kunnen verdedigen. En als zij winnen, dan winnen 17 miljoen Nederlanders allemaal een beetje.

Computable AwardsZo zien wij ook de nominatie voor CEO van het jaar 2014 die Computable ons onlangs gunde. Natuurlijk is de nominatie officieel voor Daan de la Parra en Roel Nikkessen, onze directeurs. Maar wij ervaren het als een nominatie voor ons allemaal, voor 800 OGD’ers die met zijn allen de unieke OGD-cultuur belichamen. Die zelf voortdurend hard groeien en andere OGD’ers ook helpen groeien. En de groei van al die OGD'ers zorgt ervoor dat we al 25 jaar lang succesvol strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk, de stabielste infrastructuur. Samen maken we complexe ict eenvoudig voor onze klanten.

Altijd ruimte voor kansen

Maar die groei komt niet vanzelf. We hebben onze eigen manier om OGD'ers te helpen in hun ontwikkeling. We houden niet van rigide ontwikkelpaden, dus bij ons kun je jezelf ontwikkelen in alle richtingen. Onze accountmanager Hugo Biersma wordt nu bijvoorbeeld servicemanagementadviseur. Software-ontwikkelaar Bas van Elk is sinds kort docent externe opleidingen. En onze directeurs Daan en Roel startten 15 jaar geleden bij OGD met een studentenbijbaan.

 

Daan en Roel OGD-directeurs Daan de la Parra en Roel Nikkessen

 

Bij OGD krijg je bovendien alle ruimte om eigen initiatieven te ontplooien. Een goed idee leg je gewoon zelf voor aan Daan en Roel. Zo ontstonden ons eigen zomerfestival Technival en het sociale intranet Coconut als initiatieven van medewerkers. Door van elkaar te leren, met elkaar te delen en elkaar de ruimte te geven, creëren we een omgeving waarin iedereen kansen krijgt en groot kan worden. Dat maakt OGD tot wat het vandaag de dag is: een plek waar je je razendsnel kunt ontwikkelen.

Hoe groei zorgt voor bijzondere prestaties

Grafiek_FDDe groei van OGD’ers maakt bijzondere prestaties mogelijk. Zo scoorden wij afgelopen jaar 100% klanttevredenheid op end user management in Giarte's Outsourcing Performance-onderzoek, bouwen wij aan het eerste virtuele gemeentehuis van Nederland en helpen wij diverse grote klanten aan de vetste werkplek. Bovendien groeit onze omzet al vele jaren harder dan de rest van de ict-markt. Resultaten om trots op te zijn en die laten zien dat OGD blijft groeien.

Stem op 800 OGD'ers

De Computable-nominatie voor CEO van het jaar is voor ons het bewijs dat onze frisse aanpak erkend wordt door de markt. Helpt u ons de nominatie te verzilveren en alle OGD’ers in het zonnetje te zetten? Stem dan meteen op onze directeurs Daan en Roel. Als we winnen laten we namelijk een taart maken die zo groot is dat elke OGD’er een puntje kan mee-eten. Dus gun alle OGD'ers een feestje en stem op OGD ict-diensten voor de Computable Award CEO van het jaar. Wie weet gaat de award in december dan voor één keer naar 800 CEO’s van het jaar.

Stem