Samen komen we verder met ict-

 • "Het kantoor van de toekomst draait om ontmoeting en teambuilding" Pleun Meuwissen

  Bekijk video
  Pleun
 • "Je hoeft niet bij elkaar te zijn om te werken of om kennis te delen" Thijs Leeuwenburg

  Bekijk video
  Thijs
 • "Face-to-face contact is cruciaal voor het behouden van de bedrijfscultuur"
  Tim van der Hulst

  Bekijk video
  5-1
 • "Je medewerkers zijn al snel scherm-moe. Communiceer daarom zo kort en krachtig mogelijk" Jacqueline Rodenburg

  Bekijk video
  3-1

Door snelle technologische en marktontwikkelingen wordt het spanningsveld tussen de ambities van de business en de ict-doelstellingen steeds groter. De verwachtingen van de bestuurders zijn hoog. Zij willen snel kunnen reageren op veranderingen om de concurrentie het hoofd te bieden en om te blijven groeien.

 

Ondertussen heeft de ict-afdeling andere prioriteiten: een stabiele ict-omgeving, het nemen van weloverwogen besluiten en risicoarme migratiestappen bij de introductie van nieuwe ict-middelen. Geen omgeving dus voor snelle en ad hoc veranderingen. 

Maar wat als het veranderen van de ict makkelijker kan?

 

In deze onzekere tijden komen er veel vragen op ons af. We zijn continue bezig met het toepassen van veranderingen, optimalisatie mogelijkheden en de meerwaarde hiervan voor onze klanten. Steeds meer verschillende vraagstukken omtrent productiviteit, data en het applicatielandschap worden relevanter om bedrijven draaiende te houden. Wij maken het veranderen van de ict makkelijker door onze aanpak persoonlijker te maken. 


Wij kijken naar jouw situatie en nemen je stap voor stap mee naar de mogelijkheden die voor jou van toepassing zijn. Ben jij klaar voor de volgende stap? Laat ons weten waar jouw uitdaging ligt. 

Onze thema's

Niewsbrief Thumbnail 1 resize

Productiviteit

Alles over de productiviteit van jouw team met de juiste inzet van de tools.

Big-Data-Tree

Data & Informatie

Alles over inzichten en hoe je die kan halen uit je data & informatie.

Software Ontwikkeling 1 Thumbnail

Applicatie Transformatie

In 4 stappen naar een modern applicatielandschap

Tips van onze experts

Met de videoreeks ´Summer bytes´ komen er experts van verschillende afdelingen aan het woord. Zij geven jou een kijkje in onze keuken tijdens de afgelopen periode, delen onze visie op de toekomst en we leggen hier uit hoe je ict het beste inzet om álles uit je moderne werkomgeving te halen.