CSG Het Noordik

“Het informele contact en de flexibiliteit hebben bijgedragen aan deze prettige samenwerking”

Cases-Logo-Noordik

Sector: Onderwijs

Christelijke Scholengemeenschap Het Noordik is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium met vestigingen in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop met een kleine drieduizend leerlingen en 340 medewerkers. CSG Het Noordik biedt een grote diversiteit aan opleidingen, waarbij leerlingen de mogelijkheid krijgen om hun talenten optimaal te ontplooien en hun kennis uit te breiden door onderwijs van hoge kwaliteit, in een uitdagende, inspirerende en veilige omgeving. Het Noordik heeft veel aandacht voor kunst, cultuur en sport en ondersteunt het leerproces waar nodig. CSG Het Noordik is bovendien een Topsport Talentschool waardoor leerlingen de kans krijgen hun topsportcarrière te combineren met het behalen van een diploma. Het Noordik weet talent op de juiste waarde te schatten en kan daardoor passende begeleiding bieden aan talenten, maar ook aan leerlingen in uitzonderlijke situaties.

CSG Het Noordik & OGD

De samenwerking tussen CSG Het Noordik en OGD verloopt van beide kanten al sinds 2009 naar volle tevredenheid. Naast het leveren van capaciteit en flexibiliteit op het gebied van werkplekondersteuning, heeft OGD het beheer van de op .NET-gebaseerde modules op de website in handen genomen. Op deze manier kunnen de modules flexibeler ingezet worden en beter worden gekoppeld met externe bronnen, zoals sociale media.

De OGD’er op locatie heeft in samenwerking met Arno Doornbos, hoofd ICT bij CSG Het Noordik, de fijne kneepjes van .NET geleerd en is daarmee aan de slag gegaan. Het resultaat is dat de website naar volle tevredenheid van Het Noordik draait en dat de modules goed aansluiten op een gebruikerservaring van deze tijd.

Ervaring van CSG Het Noordik

“Bij OGD weten ze de juiste mensen op de juiste klussen in te zetten. Er was een goede match met de medewerker waardoor de samenwerking soepel is verlopen. Het informele contact en de flexibiliteit hebben bijgedragen aan deze prettige samenwerking”

 Arno Doornbos, Hoofd ICT