OGD PATTERN GEEL

Saxion Hogescholen

“OGD is een prettige organisatie om mee te werken”

Cases-Logo-Saxion Hogescholen
Sector: Onderwijs
 
 

Met vestigingen in Enschede, Deventer en Apeldoorn en 24.500 studenten en 2.400 medewerkers is Saxion een van de grootste hogescholen van Nederland. Saxion biedt een zeer uitgebreid assortiment opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, nationaal en internationaal. Saxion biedt een breed scala aan opleidingen met diverse varianten aan. Het onderwijs kan als hoogwaardig, innovatief en ondernemend gekarakteriseerd worden. Studenten studeren individueel in een ‘persoonlijke leerweg’. Samenwerkingsverbanden met bedrijven, instellingen en overheden resulteren in onderwijs dat nauw aansluit op de beroepspraktijk. Daarnaast wordt er momenteel een breed programma voor toegepast onderzoek ontwikkeld.

Saxion Hogescholen & OGD

Saxion maakt al een aantal jaren gebruik van de diensten van OGD. Sinds eind vorig jaar (2010) is er een Notebookproject gekomen waarin de baliediensten binnen Saxion uitgebreid moest worden. Door de no-nonsense houding en het snelle schakelen van OGD van de afgelopen jaren, mochten we met ons parttimeconcept dit project ondersteunen. Dit doen we naar alle tevredenheid van Saxion.

De ervaring van Saxion Hogeschool

“Bij OGD proberen ze snel de juiste mensen te leveren en in de meeste gevallen lukt dat ook. Het is een prettige organisatie om mee te werken, de contacten met de accountmanagers verlopen in een goede, informele sfeer en ook de mensen die ze leveren passen bij ons. Kortom, er is sprake van een goede match.” — Elsbeth Stiekema, Manager InformatiseringsCentrum