Summa College

“De jarenlange relatie geeft aan dat wij OGD zien als een betrouwbare en meedenkende organisatie”

Cases-Logo-Summa

Sector: Onderwijs

Summa College (voorheen ROC Eindhoven) heeft de maatschappelijke opdracht om studenten op te leiden en te kwalificeren. De organisatie bestaat uit 20 scholen waarvan 17 voor middelbaar beroepsonderwijs, een school voor volwasseneneducatie en een voor voortgezet onderwijs. De organisatie heeft 1600 personeelsleden en biedt onderwijs aan ruim 18.000 studenten aan.

Summa College & OGD

OGD detacheert sinds 2003 medewerkers op allerlei ict-gebieden. Voorbeelden van functies die wij hebben ingevuld zijn helpdesk en systeembeheer ondersteuning, netwerkspecialismen maar ook softwareontwikkelaars. Zo is er een poule van 5 medewerkers ingezet voor het project pc-migratie. Hierbij was één persoon de meewerkend voorman en daarmee het aanspreekpunt voor beide partijen. Hij nam de planning van de inzet van het team op zich. Op die manier kon een continue bezetting worden gegarandeerd en is bij uitval was er altijd direct iemand beschikbaar om in te vallen. Bovendien zorgde hij voor een succesvolle migratie door coördinerende werkzaamheden. 

Een ander voorbeeld is de SCCM-workshop die OGD verzorgde. Deze werd gegeven door een netwerkspecialist aan systeembeheerders. Door deze ondersteuning is veel meerwaarde geleverd en daarmee ook een bijdrage aan het slagen van de diverse projecten.

Ervaring van Summa College

“Er is deskundig personeel aanwezig dat verder kijkt dan de ‘eerste stap’. De jarenlange relatie geeft aan dat wij OGD zien als een betrouwbare en meedenkende organisatie.”
René Jansen, Directeur Dienst I&A