Het Managementteam

Ontmoet de OGD’ers die aan het roer van onze organisatie staan.

Directie

Roel Nikkessen

Algemeen Directeur / DGA

Rein van Beers

Commercieel Directeur

Bart Hagen

Directeur Levering

“Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Ik word erg blij van initiatieven die ontstaan door de unieke informele sfeer, waarbij de passie voor techniek overal terug te zien is.”

“Bij OGD heb ik de vrijheid om samen met slimme collega’s te experimenteren en te ondernemen, door elkaar scherp te houden en tegelijkertijd plezier te maken.” 

“Ict kan mensen helpen om dingen leuker en makkelijker te maken. Ik hou ervan om uit te zoeken hoe het werkt en om te weten hoe je voorop kunt lopen.”

 Jan-Jaap Kuijs

Financieel Directeur

Ondersteuning

         

Roelf ter Berg

Hoofd Accountmanagement

Tim van der Hulst

Hoofd P&O

“Ict verandert razendsnel, en bedrijven kunnen niet meer achterlopen. Door ons werk goed te doen helpen we onze klanten om steeds beter hun werk te doen. Dat idee vind ik leuk.”

“De gemiddelde OGD’er is slim, loyaal, intrinsiek gemotiveerd en wil het beste uit zichzelf halen. Daarnaast is hij of zij lekker kritisch en altijd op zoek naar verbetering.”

Levering

mtpagina-11

Maarten van der Kleij

Hoofd Operations

 Casper Polspoel

Hoofd Projecten

Frank Molenaar

Hoofd Softwareontwikkeling

“Innoveren met techniek is iets waar ik blij van word: het elke dag een beetje beter doen. Ik vind vooral de combinatie van die twee dingen, techniek en innovatie, heel leuk.”

“Ik wil de projecten bij onze klanten zo soepel mogelijk laten lopen. Veranderingen zijn lastig, maar door goede projectvoering zorgen wij ervoor dat de impact op de klant en eindgebruikers zo laag mogelijk is.”