Het Managementteam

Ontmoet de OGD’ers die aan het roer van onze organisatie staan.

Directie

Daan de la Parra

Algemeen Directeur / DGA

Roel Nikkessen

Algemeen Directeur / DGA

Rein van Beers

Commercieel Directeur

“OGD’ers krijgen veel kansen en begeleiding, en doen zo met plezier hun werk. Dan worden onze klanten bijna vanzelf blijer. De manier waarop we het doen maakt het onderscheid.”

“Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Ik word erg blij van initiatieven die ontstaan door de unieke informele sfeer, waarbij de passie voor techniek overal terug te zien is.”

“Bij OGD heb ik de vrijheid om samen met slimme collega’s te experimenteren en te ondernemen, door elkaar scherp te houden en tegelijkertijd plezier te maken.” 

 Bart Hagen

Directeur Levering

“Ict kan mensen helpen om dingen leuker en makkelijker te maken. Ik hou ervan om uit te zoeken hoe het werkt en om te weten hoe je voorop kunt lopen.”

Ondersteuning

         

Roelf ter Berg

Hoofd Accountmanagement

Tim van der Hulst

Hoofd P&O

“Ict verandert razendsnel, en bedrijven kunnen niet meer achterlopen. Door ons werk goed te doen helpen we onze klanten om steeds beter hun werk te doen. Dat idee vind ik leuk.”

“De gemiddelde OGD’er is slim, loyaal, intrinsiek gemotiveerd en wil het beste uit zichzelf halen. Daarnaast is hij of zij lekker kritisch en altijd op zoek naar verbetering.”

Levering

Joep Piscaer mtpagina-11

 Joep Piscaer

CTO

 Casper Polspoel

Hoofd Projecten

Maarten van der Kleij

Hoofd Operations

“Ict stelt ons in staat om op nieuwe en efficiëntere manieren te communiceren, kennis uit te wisselen en met elkaar in verbinding te blijven, ongeacht locatie of tijd. “

“Ik wil de projecten bij onze klanten zo soepel mogelijk laten lopen. Veranderingen zijn lastig, maar door goede projectvoering zorgen wij ervoor dat de impact op de klant en eindgebruikers zo laag mogelijk is.”

“Innoveren met techniek is iets waar ik blij van word: het elke dag een beetje beter doen. Ik vind vooral de combinatie van die twee dingen, techniek en innovatie, heel leuk.”

Pieter Dols

Hoofd Advies

Silvan Thus

Hoofd Softwareontwikkeling

“OGD’ers gaan samen op zoek naar oplossingen die slimmer, simpeler, makkelijker en dus fijner werken. We bieden zonder poespas oplossingen zodat mensen en organisaties blijer worden en groeien.”

“Ik vind het fijn dat we met ict mensen kunnen ondersteunen zodat ze leuker kunnen werken en tegelijkertijd productiever worden.”