Thuiswerkplek

Thuiswerken?

Zo ga je snel aan de slag!

Om verdere verspreiding van het nieuwe Coronavirus te voorkomen, werken we in Nederland nu massaal thuis. Dat is prettig, want dan kun je tussendoor de was doen of met je kat knuffelen. Maar thuiswerken brengt ook uitdagingen met zich mee. Hoe werk je nog goed samen, welke tools zet je in en hoe zorg je als organisatie voor een goede thuiswerkplek? Op de pagina's hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Servicedesk op locatie

Wat kan ik nog meer met Office 365?

Ook als je een tijdje wat meer thuiswerkt, wil je natuurlijk prettig kunnen werken, zonder frustraties. Maar hoe zet je jouw online tools in om ook thuis effectief te werken? Op deze pagina vind je praktische tips voor het werken met Office 365.

public cloud

Hoe werk je samen op afstand?

Werk je veel thuis of zitten je collega's op verschillende locaties? Ook op afstand kun je prima samenwerken. Natuurlijk moet je wel goede afspraken maken. Hoe vaak spreek je elkaar en hoe doe je dat? Op deze pagina vind je tips om goed online samen te werken.

Veilig werken

Werk jij veilig vanuit huis?

Wanneer je thuiswerkt, beschik je ineens over een heel andere werkplek dan je gewend bent. Het informatiebeveiligingsbeleid van je organisatie is echter nog steeds van toepassing. Lees hier een aantal tips voor een veilige thuiswerkplek

cloud connect

Is mijn omgeving klaar voor thuiswerken?

Kunnen jouw medewerkers goed thuiswerken? Wanneer iedereen vanuit huis werkt, vraagt dit veel van jouw systemen. Niet elke omgeving is hierop gebouwd. Lees hier meer over het creëren van een stabiele thuiswerkplek.

GRV.20.OGD.0022 - OBT icon

Organisatiesupport Bij Thuiswerken

Wij ondersteunen jouw organisatie om het thuiswerken snel tot een succes te maken. Zo kan je op volle kracht blijven draaien in deze uitdagende situatie.

Tips van Thijs

 

Bekijk de thuiswerk Q&A