AI_detachering_showcase_94px

Ben jij éigenlijk een OGD’er?

Hoog opgeleid, enthousiast en een passie voor techniek.

Solliciteer direct!

Bekijk al onze vacatures...

alle vacatures

...stuur een open sollicitatie...

direct naar het sollicitatieformulier

...en lees de verhalen van OGD'ers.

bekijk de testimonials

Al duizend ict’ers zijn er inmiddels achter gekomen dat ze OGD’er zijn. OGD’ers zijn er in allerlei vormen, parttime en fulltime: system engineers, technisch specialisten, adviseurs, servicedeskmedewerkers, projectleiders, ontwikkelaars, servicemanagers, noem maar op. Als OGD’er werk je vanuit één van onze vijf vestigingen in Nederland. Door je vakkennis en liefde voor techniek krijg je de kans te werken bij gave klanten in de industrie, zakelijke dienstverlening, overheid, onderwijs en zorg.

Work hard, play hard

Hard werken vinden we vanzelfsprekend, maar daar staat tegenover dat er ook veel ruimte is om te ontladen. Elke vrijdagavond gaat op het hoofdkantoor de tap open, en door het hele jaar worden er feesten en activiteiten georganiseerd. Veel van die activiteiten hebben een link met techniek. Want OGD’ers zijn en blijven techneuten in hart en nieren.

Kijk eens rond

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uit ziet? Het 360-graden filmpje hieronder geeft je een kijkje in onze keuken. In het bezit van een Cardboard of andere 3D bril? Zet hem dan nu op.

 

Waar sta jij in je carrière?

We zijn altijd op zoek naar toppers om onze organisatie te versterken. Of je nou student, starter of ervaren professional bent; als jij een OGD'er bent, hebben wij een plekje voor je.
Foto_Crystel_OGD
Student
"Ik zoek een leuke bijbaan of stage."

Voor studenten hebben we leuke en flexibele projecten bij je in de buurt. Ook hebben we regelmatig uitdagende stages!

gerard_klein
Starter
"Ik wil starten met mijn carrière."

Geen werkervaring en op zoek naar een leuke baan in de ict? We hebben altijd plek voor toppers, dus ook voor starters!

Henri_Thumb
Professional
"Ik zoek de volgende uitdagende stap."

Toe aan een uitdaging? Tijd voor een écht leuke werkgever? Onze grootste projecten kunnen jouw hulp altijd gebruiken.

Wie wij zijn

Wij zijn ruim duizend ambitieuze en hoogopgeleide ict’ers met plezier in ons werk en liefde voor techniek. We weten wat we kunnen en zijn ervan overtuigd dat wij de toekomst hebben. We lopen altijd voorop en hechten veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit alles doen we in een losse, ontspannen sfeer. We hebben het liefst zo min mogelijk regeltjes en er is altijd ruimte voor een lolletje.

Samen slimmer

Je wordt omringd door slimme mensen die een passie hebben voor techniek. Net als jij. Mensen die hard werken, niet moeilijk doen over de klok en die successen met elkaar vieren. OGD zit vol ict’ers die met een kritische blik, creatief kijken naar ict-oplossingen en elkaar zonder aarzeling de meest uiteenlopende technische vraagstukken voorleggen. En vervolgens tot in de late uurtjes discussiëren met elkaar over het antwoord. Het is belangrijk elkaar te blijven inspireren, en je wordt dus vaak gewezen op ontwikkelingen op technisch gebied. En jij bent ook zo dat jij de interessante zaken die je tegenkomt, met je collega’s deelt.

Lees het OGD jaarboek 2015

Benieuwd naar wat wij afgelopen jaar hebben uitgespookt? We sturen graag een jaarboek naar je op. Vul hiernaast je mailadres in, dan nemen wij contact met je op voor je adresgegevens.

cover

Ben jij eigenlijk een OGD’er?

Ken jij eigenlijk al OGD’ers?

Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen. Maar misschien ken je al iemand die bij OGD werkt, en wie kan je nou beter vertellen hoe OGD als werkgever is dan die persoon? Hieronder zie je in één oogopslag wie je al kent bij OGD (mits je ingelogd bent bij LinkedIn).

Heb je een vraag? Neem gelijk contact op

Met Alexander of Arjan

De recruiters van OGD

Bel 088 65 00 000

mailen

... of zoek ons op

OGD Delft OGD ict-diensten Rotterdamseweg 380
2629 HG Delft

.. of stel snel een vraagOnze OGD’ers

We halen elke dag het maximale uit ict. En dat laten we graag zien.

23.11.16
Gaaf! Annemarie en Terry zijn 10 jaar in dienst! Gefeliciteerd en bedankt voor jullie geweldige inzet! pic.twitter.com/7Qi7suwC2k