Alle vacatures

Al onze vacatures

Hieronder vind je al onze actuele vacatures. Je kunt ze filteren per regio en functiegebied. Zit jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur dan gewoon even een open sollicitatie, wie weet kunnen we hem voor je creëren!

Marketeer

Kom jij ons jonge marketingteam versterken?

Droom jij ervan om aan de slag te gaan met marketing automation, inbound marketing en lead generation? Zie jij het als een sport om de juiste doelgroep te bereiken en blij te maken met ict? En zijn ‘branding’ en het optimaliseren van customer experience helemaal jouw ding? Dan zoeken we jou als collega en sparringpartner binnen ons marketingteam.

Bekijk deze vacature
SQL Database Beheerder (DBA)

Ben jij die database-beheerder die toe is aan de volgende stap en graag een centrale rol bij OGD in wil nemen?

Onze dienstverlening wordt steeds breder en uitgebreider. Om onze klanten nog beter op weg te helpen en om de favoriete ICT-dienstverlener van Nederland te worden, zijn we op zoek naar enthousiaste SQL Database beheerders.

Bekijk deze vacature
Compliance Officer

We zoeken een gedreven senior Compliance Officer die de kartrekker wil zijn binnen onze organisatie op het gebied van security & privacy.

We groeien als organisatie, onze klanten verwachten steeds meer op gebied van security en de privacy wetgeving is aangescherpt. Daarom zoeken we een Compliance Officer. Samen met een (junior) collega ben je verantwoordelijk voor ons security en privacy beleid. We zoeken iemand die het voortouw kan nemen in het verbeteren en uitbreiden van dit beleid en die zowel de interne organisatie als klanten kan adviseren en coachen.

Bekijk deze vacature
Hoofd Projecten

Wie tilt onze projecten naar een nog hoger niveau?

We zoeken een manager met ervaring in ict infrastructuur projecten, die in staat is om een team van slimme projectleiders en specialisten te motiveren. Je bent het gezicht van OGD projecten naar binnen en naar buiten. Je draagt bij aan het genereren van nieuwe business en bepaalt mede de strategie van OGD. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees dan verder.

Bekijk deze vacature
Senior Projectleider

We zijn we op zoek naar iemand die het voortouw gaat nemen bij onze grootste projecten.

OGD speelt een steeds grotere rol bij ict-projecten. Klanten waarderen onze technische kennis, onze slimme gedreven medewerkers en onze projecten. Door de groeiende omvang van onze opdrachten wordt de projectvoering steeds complexer. Als senior projectleider neem je de leiding over onze meest uitdagende projecten.

Bekijk deze vacature
Citrix-beheerder

Omdat we onze clouddiensten willen uitbreiden en de beste service aan onze klanten willen blijven leveren, zijn we op zoek naar slimme Citrix-beheerders

Steeds meer klanten zoeken naar slimme cloudoplossingen. Als Citrix-beheerder bij OGD speel je een grote rol bij het leveren van deze oplossingen en het blij maken van de klant. Je bent troubleshooter, adviseur en een vraagbaak voor zowel klant als collega's.

Bekijk deze vacature
Netwerk Engineer

Voor de implementatie en het beheer van de netwerken bij onze klanten, zoeken we enthousiaste en ambitieuze netwerk engineers.

OGD groeit op alle fronten door en om deze groei door te zetten zijn we op zoek naar ambitieuze netwerk engineers. Wil jij de volgende stap in je carrière zetten? Ben je niet bang om in het diepe gegooid te worden? Wil je doorgroeien naar bijvoorbeeld een netwerkspecialist of netwerkarchitect? Dan ben jij onze nieuwe collega.

Bekijk deze vacature
Netwerkarchitect

Voor de bouw van complexe omgevingen en de hulp bij aanbestedingen zoeken we een Netwerkarchitect.

De ict-projecten van OGD worden steeds groter, uitdagender en complexer. Klanten waarderen onze technische kennis en onze gedrevenheid. Onze missie? Doorgroeien en de favoriete ict-dienstverlener worden. Om dit te realiseren zoeken we naar een Netwerkarchitect.

Bekijk deze vacature
Systems Engineer

We zoeken enthousiaste liefhebbers van (Microsoft) infrastructuur

Als systems engineer ga je werken in uitdagende omgevingen van klanten in onder meer onderwijs, overheid en offshoring. We hebben zelfs een kerncentrale als klant. Je komt in aanraking met een veelheid aan technologieën. Ook krijg je te maken met het IaaS-platform en de hosted desktop-oplossing van OGD. Kortom, je krijgt de kans om veel toffe projecten op te pakken en veel te leren.

Bekijk deze vacature
Stage – Sales

We zijn op zoek naar een enthousiaste student(e) die door middel van een stage onze commerciële afdeling gaat versterken.

Wil jij stage lopen en ervaring op doen binnen een jong team van sales- en marketingprofessionals op ons hoofdkantoor in Delft?

Bekijk deze vacature
Full-stack Ruby on Rails developer

Om Coconut verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren Ruby-developer.

Als Ruby-developer ga je aan de slag bij ons team van Coconut Developers. Je neemt een centrale rol bij OGD en onze klanten in. We zoeken iemand met een passie voor programmeren, een creatieve geest. Je gaat graag aan de slag met de nieuwste technieken.

Bekijk deze vacature
Ervaren .NET-ontwikkelaar

Ben jij de gedreven ontwikkelaar die samen met ons de beste oplossing voor onze klanten wil realiseren?

We zijn op zoek naar die moderne .Net-ontwikkelaar die met ons klantvriendelijke apps wilt bouwen. Constant op zoek naar verbeteringen om de beste oplossing voor de klant te realiseren. Je zoekt de uitdaging elke keer weer op en stopt pas als de medewerkers van de klant aan de slag kunnen.

Bekijk deze vacature
Ervaren Java-ontwikkelaar (Web-applicaties)

Ben jij de gedreven ontwikkelaar die samen met ons de beste oplossing voor onze klanten wil realiseren?

We zijn op zoek naar die (moderne) Java-ontwikkelaar die met ons klantvriendelijke apps wilt bouwen. Constant op zoek naar verbeteringen om de beste oplossing voor de klant te realiseren. Je zoekt de uitdaging elke keer weer op en stopt pas als de medewerkers van de klant aan de slag kunnen.

Bekijk deze vacature
Helpdeskmedewerker

De ideale bijbaan: flexibel, gezellig en goed betaald. Ben jij handig met computers?

OGD is altijd op zoek naar HBO en WO studenten die een bijbaan willen in de ict. Een van de functies waar we altijd meerdere bijbanen in hebben is die van helpdeskmedewerker. De kennis die hiervoor nodig is, doe je op tijdens je werk en de cursussen die we je gratis aanbieden. Vergaande ict-kennis is dus niet nodig om te kunnen solliciteren. En er is altijd wel een project bij jou in de buurt.

Bekijk deze vacature
Ict-starter

Start je ict-carrière bij OGD en groei in razend tempo door naar beheer, servicemanagement of softwareontwikkeling!

Als ict-starter bij OGD ga je individueel of binnen een (project)team aan de slag bij onze klanten. Afhankelijk van je niveau start je direct als helpdeskmedewerker, werkplekbeheerder of systeem-/netwerkbeheerder bij een klant, een OGD-dienst of binnen een van onze projecten. We hebben landelijk ruimte voor starters (hbo/wo) die in uitdagende omgevingen willen uitblinken.

Bekijk deze vacature
Ict-professional

De volgende stap in je ict-carrière

Als ict-professional bij OGD ga je individueel of binnen een (project)team aan de slag bij onze klanten. Afhankelijk van je niveau start je direct als beheerder, adviseur of architect bij onze klanten of binnen een van onze projecten. We hebben landelijk ruimte voor professionals (hbo/wo) die in uitdagende omgevingen willen uitblinken, voor zowel de ervaren beheerder als voor de startende adviseur.

Bekijk deze vacature
Network Infrastructure Specialist

Neem jij de leiding bij het ontwerpen en bouwen van de grootste netwerkomgevingen?

Voor de Business Unit Projecten & Advies zoeken we een Netwerkspecialist. Je gaat complexe netwerkomgevingen opzetten, de schakel vormen tussen klant en techniek en zelfstandig of in een projectteam aan de slag op verschillende plekken.

Bekijk deze vacature
Telefonische Marketeer

Weet jij iedereen te overtuigen? Zoek je een leuke, flexibele bijbaan voor naast je studie?

Maak jij je vrienden gek door iedere discussie te willen winnen? Pak je liever de telefoon op in plaats van te facebooken? Heb jij overtuigingstalent? Ben je op zoek naar een bijbaan waar je doorzettingsvermogen de sleutel tot succes is? Dan ben jij de nieuwe acquisitiekoning die we zoeken. Solliciteer direct om ons je talenten te laten zien.

Bekijk deze vacature
Software-ontwikkelaar

Wil jij werkervaring opdoen als software-ontwikkelaar terwijl je nog aan het studeren bent?

OGD is altijd op zoek naar HBO en WO studenten die een bijbaan willen in de ict. Veel voorkomende talen op onze projecten zijn Java, PHP en de verschillende .NET-varianten. Maar ook andere talen komen voor. Niet alleen kun je bij ons relevante werkervaring opdoen, je kan ook je kennis uitbreiden met onze vele gratis cursussen. Van beginnerscursussen voor PHP, Java of Ruby tot trainingen voor gevorderden op het gebied van design patterns.

Bekijk deze vacature
Engineer Applicatievirtualisatie (Packager/Sequencer)

Weet jij alles van sequencen en packagen? Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van App-V en/of XenApp?

Je houdt je voor diverse klanten bezig met sequencing. Je vervaardigt applicatie-installaties naar MSI packages, App-V sequences of Citrix profiles. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van applicatie intakes bij klanten, het packagen van de meer complexe applicaties, het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het documenteren van applicaties en installaties en het begeleiden van functioneel beheerders bij het testen van pakketten op locatie.

Bekijk deze vacature
Specialist Applicatievirtualisatie

Als jij alles weet van packagen, applicaties virtualiseren en sequencen dan hebben we de perfecte baan voor jou!

Ben jij de specialist op het gebied van applicatievirtualisatie en packaging waar OGD naar op zoek is? Vind je het leuk om je minder ervaren collega’s op sleeptouw te nemen door het geven van lezingen en cursussen? Wil jij verder groeien op het gebied van applicatie- en desktopvirtualisatie? Misschien is de positie van specialist applicatievirtualisatie dan iets voor jou.

Bekijk deze vacature

Heb je een vraag? Neem gelijk contact op

Met Alexander of Arjan

CP-Alexander-Witschge

Bel 088 65 00 000

mailen

... of zoek ons op

OGD Delft OGD ict-diensten Rotterdamseweg 380
2629 HG Delft

.. of stel snel een vraag