Alle vacatures

Al onze vacatures

Hieronder vind je al onze actuele vacatures. Je kunt ze filteren per regio en functiegebied. Zit jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur dan gewoon even een open sollicitatie, wie weet kunnen we hem voor je creëren!

gdn-see-b-728x90-7

localhost Eindhoven

We zoeken een enthousiast aanspreekpunt in Eindhoven! Geef jij invulling aan deze nieuwe functie?

Ter ondersteuning van P&O en Facilitair zoeken we een alleswiller -en kunner, ook in Eindhoven!

Bekijk deze vacature
localhost Utrecht

We zoeken een borrelkoning in Utrecht! Geef jij invulling aan deze nieuwe functie?

Ter ondersteuning van P&O en Facilitair zoeken we een alleswiller -en kunner, ook in Utrecht!

Bekijk deze vacature
P&O Adviseur

De afdeling P&O is een dynamische afdeling met een prettige sfeer en veel ruimte voor eigen initiatief. We groeien hard, dus je hebt uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Als P&O Adviseur binnen OGD ben je nauw betrokken bij het reilen en zeilen van alles wat er binnen de organisatie gebeurt: namelijk de medewerker!

Bekijk deze vacature
SQL Database Beheerder (DBA)

Ben jij die database-beheerder die toe is aan de volgende stap en graag een centrale rol bij OGD in wil nemen?

Onze dienstverlening wordt steeds breder en uitgebreider. Om onze klanten nog beter op weg te helpen en om de favoriete ICT-dienstverlener van Nederland te worden, zijn we op zoek naar enthousiaste SQL Database beheerders.

Bekijk deze vacature
localhost Enschede

We zoeken een professioneel borrelaar in Enschede! Geef jij invulling aan deze nieuwe functie?

Ter ondersteuning van P&O en facilitair zoeken we in Enschede een alleswiller -en kunner!

Bekijk deze vacature
Grafisch vormgever

Vind jij vorm net zo belangrijk als inhoud? Ben je net zo goed in het ontwerpen als in het uitleggen van je concept? Wij zoeken per direct een gedreven, enthousiaste en creatieve aanvulling op ons team.

De afgelopen jaren hebben wij als ict-dienstverlener grote stappen gemaakt. Inmiddels hebben we ruim 1200 mensen in dienst, bedienen we talloze klanten en staan we in de top 10 van leukste werkgevers volgens Glassdoor en Computable. We willen in 2017 het merk OGD sterker communiceren; daar ga jij een grote rol in spelen. We zoeken iemand die ons met een frisse blik en ervaring helpt om aan het merk OGD te bouwen.

Bekijk deze vacature
Medior Systeembeheerder

We zoeken enthousiaste liefhebbers van ict infrastructuur

Als Medior Systeembeheerder zorg er niet alleen voor dat de omgeving draaiende blijft, je bent ook altijd bezig met het optimaliseren van de infrastructuur van onze klanten zonder dat daar direct aanleiding voor is. Je krijgt verder bijvoorbeeld ook te maken met ons IaaS-platform en de hosted desktop-oplossing van OGD.

Bekijk deze vacature
Senior Systeembeheerder

Heb jij de ict-omgevingen helemaal in de vingers?

Als Senior Systeembeheerder ben je bezig met de meest complexe problemen en verstoringen. Daarnaast begeleid je je minder ervaren collega's met hun werkzaamheden.

Bekijk deze vacature
Junior Systeembeheerder

Aangezien wij onze klanten van nog betere service en oplossingen willen voorzien, zijn wij op zoek naar enthousiaste Junior Systeembeheerders.

Als Junior Systeembeheerder ga je werken in uitdagende omgevingen van klanten in onder meer onderwijs, overheid en offshoring. We hebben zelfs een kerncentrale als klant. Je komt in aanraking met een veelheid aan technologieën. Je krijgt de kans om veel toffe projecten op te pakken en veel te leren.

Bekijk deze vacature
Unified Communications beheerder

We zoeken enthousiaste en ervaren UC/Messaging beheerders voor onze outsourcingsteams.

Niet alleen OGD groeit, onze klanten groeien ook mee en dit zorgt ervoor dat zij ook steeds meer vraag naar nieuwe ict-diensten en producten hebben. Veel van onze klanten willen gebruik maken van nieuwe en "hippe" technologieën die hun kan bijstaan bij de bedrijfsvoering. Wij zijn op zoek naar mensen die deze match tussen techniek, bestaande infrastructuur en klantwens in goede banen kunnen leiden, zodat OGD haar klanten nóg beter kan bedienen.

Bekijk deze vacature
SCCM Beheerder

Kom jij een van onze Outsourcingsteams versterken met jouw expertise op het System Center vlak?

Wij zijn op zoek naar mensen die deze match tussen techniek, bestaande infrastructuur en klantwensen in goede banen kunnen leiden, zodat OGD haar klanten nóg beter kan bedienen. Als System Center beheerder binnen een van onze outsourcingsteams draag je bij aan vernieuwingslagen voor diverse klanten.

Bekijk deze vacature
Service Delivery Manager

Met grotere klanten en een uitbreidende dienstverlening, zoeken we naar een nieuwe SDM'er.

OGD blijft groeien en onze dienstverlening groeit hard mee. Service Delivery Managers hebben een belangrijke rol in het begeleiden en verder verbeteren van die dienstverlening. Ook op het gebied van aanbestedingen en contractmanagement vervullen wij een steeds prominentere rol. Om onze ambities en die van OGD te realiseren, zijn wij weer op zoek naar nieuw talent.

Bekijk deze vacature
Ict-starter regio Breda

Start je ict-carrière met OGD op een van onze toffe klussen in de regio Breda!

Kick-start je carrière als startende ict’er bij OGD, ongeacht je studieachtergrond. Je gaat in een (project)team van mede-OGD’ers aan de slag bij de klant in Brabant. Afhankelijk van wat je kunt en tof vindt om te kunnen, begin je als skilled servicedeskmedewerker, werkplekbeheerder of (junior) systeembeheerder. We hebben veel ruimte voor starters (hbo/wo) die de ambitie hebben om door te groeien in de ict.

Bekijk deze vacature
Kickstarter ICT

Kick-start je carrière als startende ict’er bij OGD, ongeacht je studieachtergrond.

Je gaat in een team van mede-OGD’ers aan de slag in een vast traject om je zo snel mogelijk klaar te stomen voor werken in de ict-sector. We hebben op ons hoofdkantoor in Delft ruimte voor 2 starters per maand (hbo/wo).

Bekijk deze vacature
Senior Accountmanager / Salesmanager

Bij OGD houden we van groeien. Meer klanten, meer uitdaging, meer plezier.

Stuw jij een team graag naar een hoger niveau? Ben jij op je sterkst onder druk? Ben je geen diehard ict’er maar blijf je wel graag bij? Dan ben jij misschien de salesmanager waarnaar wij op zoek zijn.

Bekijk deze vacature
Junior Softwareontwikkelaar

Zet de volgende stappen als softwareontwikkelaar bij OGD en bouw mee aan toffe applicaties.

Onze softwareontwikkelaars krijgen steeds meer toffe klussen en het team groeit hard. Natuurlijk zetten we dit graag door en daarom zoeken we junior softwareontwikkelaars. In deze rol ben jij degene die de web-applicaties optimaliseert voor onze klanten. Van een applicatie die een hele andere manier van bestellen bij een groot woonwarenhuis faciliteert tot aan een compleet sociaal netwerk voor bedrijven. Zet je eerste stappen op het pad van softwareontwikkeling en ontdek je talenten in deze functie.

Bekijk deze vacature
Linux DevOps beheerder

Ben jij een ontwikkelaar die meer wil beheren? Of de beheerder die meer wil ontwikkelen?

Om ons team te versterken, onze groei door te zetten en om de favoriete dienstverlener van Nederland te worden, zoeken we slimme en enthousiaste Linux DevOps beheerders.

Bekijk deze vacature
Accountmanager West

Bij OGD houden we van groeien. Meer klanten, meer uitdaging, meer plezier. Neem bij ons de volgende stap in je sales-carrière.

Maak jij je vrienden gek door altijd de discussie aan te gaan? Ben jij op je sterkst onder druk? Ben je geen diehard ict’er maar blijf je wel graag bij? Ben je een regelaar met overtuigingskracht? Dan ben jij misschien de accountmanager waarnaar wij op zoek zijn.

Bekijk deze vacature
Cloud Engineer

Ben jij die gedreven (toekomstige) Cloud Engineer die mee wil helpen met het uitbreiden van onze dienstverlening?

Steeds meer klanten zoeken naar slimme cloudoplossingen. Om onze dienstverlening uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn, zoeken we Cloud Engineers. Als Cloud Engineer bij OGD speel je een grote rol bij het leveren van deze oplossingen en het blij maken van de klant. Je bent troubleshooter, adviseur en een vraagbaak voor zowel klant als collega's.

Bekijk deze vacature
Engineer applicatievirtualisatie (Packager)

Onze diensten breiden zich hard uit. Om de groei door te zetten, zoeken we techneuten met een voorliefde voor virtualisatie

Als engineer bij OGD houd jij je bezig met het maken, testen en integreren van installatie-packages van applicaties voor de klant in complexe omgevingen. Alle package werkzaamheden kunnen bij jou terecht komen, waardoor je elke dag voor nieuwe uitdagingen kunt komen te staan. Je helpt je collega engineers waar nodig en geeft sturing als daarom gevraagd wordt.

Bekijk deze vacature
Ervaren JavaScript-ontwikkelaar

We zijn op zoek naar die JavaScript-ontwikkelaars die bij ons de volgende stappen willen zetten.

Je bent constant op zoek naar kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zonder klem te zitten in hokjes. Je zoekt de uitdaging elke keer weer op en stopt pas als het hele team tevreden is.

Bekijk deze vacature
Ervaren Java-ontwikkelaar

We zijn op zoek naar die (moderne) Java-ontwikkelaar die met ons klantvriendelijke software wilt bouwen en geen uitdaging uit de weg gaat.

Werken als ontwikkelaar bij OGD is uitdagend. Je werkt in een team van slimme collega’s en je zoekt constant naar nieuwe manieren waarmee we ons verbeteren. Vanuit je ervaring denk je mee over de architectuur van goede software.

Bekijk deze vacature
Full-stack Ruby on Rails developer

Om onze teams uit te breiden en meer toffe applicaties te bouwen, zijn we op zoek naar een enthousiaste Ruby-developer.

Je hebt al meerdere (single-page) webapplicaties ontwikkeld en je weet veel van objectgeörienteerd en meta programmeren. Je bent een positief ingesteld persoon en neemt initiatief om problemen op te lossen, het liefst samen met je collega's.

Bekijk deze vacature
Citrix-beheerder

Omdat we onze clouddiensten willen uitbreiden en de beste service aan onze klanten willen blijven leveren, zijn we op zoek naar slimme Citrix-beheerders

Steeds meer klanten zoeken naar slimme cloudoplossingen. Als Citrix-beheerder bij OGD speel je een grote rol bij het leveren van deze oplossingen en het blij maken van de klant. Je bent troubleshooter, adviseur en een vraagbaak voor zowel klant als collega's.

Bekijk deze vacature
Medior .NET ontwikkelaar

We zijn op zoek naar die .NET-ontwikkelaars die bij ons de volgende stappen willen zetten.

Je bent als .NET ontwikkelaar constant op zoek naar kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zonder klem te zitten in hokjes. Je zoekt de uitdaging elke keer weer op en stopt pas als het hele team tevreden is.

Bekijk deze vacature
Business Intelligence Specialist

Ben jij die gedreven Business Intelligence (BI) Specialist die toe is aan de volgende stap en graag een centrale rol bij OGD in wil nemen?

OGD is groeiende en dit houdt ook in dat onze diensten steeds uitgebreider en breder worden. Om onze klanten nog beter op weg te helpen en om de favoriete ICT-dienstverlener van Nederland te worden, zijn we op zoek naar enthousiaste BI specialisten.

Bekijk deze vacature
Ict-starter

Start je ict-carrière bij OGD en groei in razend tempo door naar beheer, servicemanagement of softwareontwikkeling!

Kick-start je carrière als startende ict’er bij OGD, ongeacht je studieachtergrond. Je gaat in een (project)team van mede-OGD’ers aan de slag bij de klant of bij ons intern op bijvoorbeeld de Shared Servicedesk. Afhankelijk van wat je kunt en tof vindt om te kunnen, begin je als skilled servicedeskmedewerker, werkplekbeheerder, floorwalker of systeembeheerder. We hebben door heel het land ruimte voor starters (hbo/wo) die de ambitie hebben om door te groeien.

Bekijk deze vacature
Systems Engineer regio Zeeland

We zoeken enthousiaste liefhebbers van (Microsoft) infrastructuur die werkzaam willen zijn in de regio Zeeland

Zoek jij een leuke ICT baan in de regio Zeeland? Als systems engineer ga je werken in uitdagende omgevingen van klanten in onder meer onderwijs, overheid en offshoring. We hebben zelfs een kerncentrale als klant. Je komt in aanraking met een veelheid aan technologieën. Ook krijg je te maken met het IaaS-platform en de hosted desktop-oplossing van OGD. Kortom, je krijgt de kans om veel toffe projecten op te pakken en veel te leren.

Bekijk deze vacature
Senior .NET-ontwikkelaar

Ben jij opzoek naar vrijheid en wil je een thought leader worden?

We zijn op zoek naar senior .NET- ontwikkelaars die bij ons de lijnen willen uitzetten. Constant op zoek naar verbeteringen om de beste oplossing te realiseren. Je zoekt de uitdaging elke keer weer op en stopt pas als je zelf echt tevreden over het resultaat bent.

Bekijk deze vacature
Bijbaan Softwareontwikkelaar

Wil jij werkervaring opdoen als softwareontwikkelaar terwijl je nog aan het studeren bent?

Bij OGD zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste HBO en WO studenten die een bijbaan willen in de ict, ook als softwareontwikkelaar. Als jij met jouw kennis onze klanten direct kunt helpen en tegelijkertijd je skills wilt door ontwikkelen, kan je bij ons aan de slag.

Bekijk deze vacature
Bijbaan ICT

Ben jij handig met computers en op zoek naar de ideale bijbaan?

Bij OGD zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste HBO en WO studenten die een bijbaan willen in de ict. De kennis die hiervoor nodig is, doe je op tijdens je werk en de cursussen die we je gratis aanbieden. Uitgebreide ict-kennis is dus niet nodig om te kunnen solliciteren.

Bekijk deze vacature
Netwerk Engineer

Voor de implementatie en het beheer van de netwerken bij onze klanten, zoeken we enthousiaste en ambitieuze netwerk engineers.

OGD groeit op alle fronten door en om deze groei door te zetten zijn we op zoek naar ambitieuze netwerk engineers. Wil jij de volgende stap in je carrière zetten? Ben je niet bang om in het diepe gegooid te worden? Wil je doorgroeien naar bijvoorbeeld een netwerkspecialist of netwerkarchitect? Dan ben jij onze nieuwe collega.

Bekijk deze vacature
Netwerkarchitect

Voor de bouw van complexe omgevingen en de hulp bij aanbestedingen zoeken we een Netwerkarchitect.

De ict-projecten van OGD worden steeds groter, uitdagender en complexer. Klanten waarderen onze technische kennis en onze gedrevenheid. Onze missie? Doorgroeien en de favoriete ict-dienstverlener worden. Om dit te realiseren zoeken we naar een Netwerkarchitect.

Bekijk deze vacature
Stage – Sales

We zijn op zoek naar een enthousiaste student(e) die door middel van een stage onze commerciële afdeling gaat versterken.

Wil jij stage lopen en ervaring op doen binnen een jong team van sales- en marketingprofessionals op ons hoofdkantoor in Delft?

Bekijk deze vacature
Stage – Grafische Vormgeving

We zijn op zoek naar een enthousiaste student(e) die door middel van een stage onze afdeling Marketing gaat versterken.

Wil jij stage lopen en ervaring op doen binnen een jong team van marketing -en communicatieprofessionals op ons hoofdkantoor in Delft?

Bekijk deze vacature
Stage – Marketing & Communicatie

We zijn op zoek naar een enthousiaste student(e) die door middel van een stage onze afdeling Marketing gaat versterken.

Wil jij stage lopen en ervaring op doen binnen een jong team van marketing -en communicatieprofessionals op ons hoofdkantoor in Delft?

Bekijk deze vacature
Telefonische Marketeer

We zoeken een enthousiaste beller om ons team te versterken.

Ben jij niet bang om de telefoon op te pakken en hou je van een biertje? Wil jij met je bijbaan goede sales- en communicatieskills opbouwen voor je verdere carrière? Dan ben jij de nieuwe belkoning(in) die we zoeken en mag je gelijk op de sollicitatiebutton onderaan de vacature klikken!

Bekijk deze vacature

Heb je een vraag? Neem gelijk contact op

Met Alexander of Arjan

De recruiters van OGD

Bel 088 65 00 000

mailen

... of zoek ons op

OGD Delft OGD ict-diensten Rotterdamseweg 380
2629 HG Delft

.. of stel snel een vraag