Al bijna 30 jaar midden in het studentenleven.

In 1988 was het een groep Delftse studenten die OGD oprichtte en nog altijd zien we studenten als een belangrijke schakel in ons bestaan.

De ideale bijbaan

We zijn bijna altijd op zoek naar slimme, gemotiveerde studenten van hbo-en wo-niveau die naast hun studie parttime willen werken. Als je een beetje handig bent met computers kom je al gauw in aanmerking voor leuke klussen bij uitdagende klanten. Bovendien kun je snel doorgroeien naar belangrijkere rollen. Zo verdien je niet alleen aardig bij, maar doe je ook al relevante werkervaring op. Dat helpt je na je studie bij het zoeken naar een vaste baan, zowel bij OGD als daarbuiten.

Motivatie en interesse zijn genoeg

Als je bij OGD aan de slag wilt als student hoef je niet per se veel technische ict-kennis te bezitten. Affiniteit met techniek is vaak genoeg. Om de benodigde kennis te ontwikkelen, of je bestaande kennis te vergroten, bieden we je kosteloos opleidingen. Als student heb je niet alleen een hele fijne bijbaan bij OGD. Je maakt ook een vliegende start met je carrière zodra je bent afgestudeerd. Er zijn namelijk altijd wel doorgroeimogelijkheden binnen OGD waar je als starter voor in aanmerking komt.

Opleiding & ontwikkelingOpleidingen-IMG_0264

Als student heb je toegang tot het complete arsenaal aan opleidingen dat OGD te bieden heeft. Je hoeft niet over diepgaande technische kennis te beschikken wanneer je bij ons solliciteert. Zolang je maar in staat bent om een digibeet te helpen met zijn computergebruik of ict-problemen. Meer specifieke kennis doe je, wanneer nodig, op tijdens onze Introductiedag, Helpdesktraining, cursus Werkplekbeheer, Programmeren 101/201 of een van de vele andere gratis opleidingen. En ook als student is het mogelijk om technische certificeringen op kosten van OGD te halen.

Uitgelichte vacatures

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl