PNG_ProjectenEnImplementaties_showcase

OGD staat al 25 jaar dicht bij het studentenleven. In 1988 was het een groep Delftse studenten die OGD oprichtte en nog altijd zien we studenten als een belangrijke schakel in ons bestaan.

Bekijk al onze vacatures

Alle bijbaanvacatures

Verhalen van studenten

OGD'ers aan het woord

Hoe verloopt je sollicitatie?

Sollicitatieprocedure

Sponsoring aanvragen?

Sponsoring

De ideale bijbaan

We zijn bijna altijd op zoek naar slimme, gemotiveerde studenten van hbo-en wo-niveau die naast hun studie parttime willen werken. Als je een beetje handig bent met computers kom je al gauw in aanmerking voor leuke klussen bij uitdagende klanten. Bovendien kun je snel doorgroeien naar belangrijkere rollen. Zo verdien je niet alleen aardig bij, maar doe je ook al relevante werkervaring op. Dat helpt je na je studie bij het zoeken naar een vaste baan, zowel bij OGD als daarbuiten.

Starters-IMG_0232Motivatie en interesse zijn genoeg

Als je bij OGD aan de slag wilt als student hoef je niet per se veel technische ict-kennis te bezitten. Affiniteit met techniek is vaak genoeg. Om de benodigde kennis te ontwikkelen, of je bestaande kennis te vergroten, bieden we je kosteloos opleidingen.

Werk & carrière

Als student heb je niet alleen een hele fijne bijbaan bij OGD. Je maakt ook een vliegende start met je carrière zodra je bent afgestudeerd. Er zijn namelijk altijd wel doorgroeimogelijkheden binnen OGD waar je als starter voor in aanmerking komt.

Opleiding & ontwikkelingOpleidingen-IMG_0264

Als student heb je toegang tot het complete arsenaal aan opleidingen dat OGD te bieden heeft. Je hoeft niet over diepgaande technische kennis te beschikken wanneer je bij ons solliciteert. Zolang je maar in staat bent om een digibeet te helpen met zijn computergebruik of ict-problemen. Meer specifieke kennis doe je, wanneer nodig, op tijdens onze Introductiedag, Helpdesktraining, cursus Werkplekbeheer, Programmeren 101/201 of een van de vele andere gratis opleidingen. En ook als student is het mogelijk om technische certificeringen op kosten van OGD te halen.

Student-IMG_0273OGD en het studentenleven

Bij OGD weten we maar al te goed dat je als student vooral ook veel plezier moet hebben. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd om een bijdrage te leveren aan leuke en originele studenteninitiatieven. Bijvoorbeeld door middel van sponsoring, maar als we op een andere manier kunnen bijdragen doen we dat graag. Voor alle mogelijkheden voor jou of de vereniging waar je lid van bent klik je op het stropdasbord.

stropdas

Wil jij ook OGD’er worden?

Heb je een vraag? Neem gelijk contact op

Met Alexander of Arjan of Laurens

_MG_7775

Bel 088 65 00 000

mailen

... of zoek ons op

OGD Delft OGD ict-diensten Rotterdamseweg 380
2629 HG Delft

.. of stel snel een vraag