Werken en studeren, geen probleem.

Crystel
Als medewerker heb je veel vrijheid en veel mogelijkheden.

Crystel studeert momenteel af en werkt parttime op de Shared Servicedesk. We vroegen Crystel naar haar ervaringen met OGD als werkgever.

Hoe ben je bij OGD terecht gekomen?
Naast mijn afstuderen wilde ik graag nog wat bijverdienen. Ik kende OGD vanwege de vele posters, flyers en natuurlijk de hotdogkar en ik had er al een aantal goede verhalen over gehoord. Bij OGD kon ik snel aan de slag en werd het voor mij mogelijk te werken, te leren, en mijn CV op kan bouwen.

Wat voor werkgever is OGD?
Een gezellige en professionele. De sfeer bij OGD is informeel, op de borrels is het altijd erg gezellig en je kan hier makkelijk jezelf zijn. Aan de andere kant merk je bij iedereen de wil om te groeien en door te leren, wat ook makkelijk kan hier. Als medewerker heb je veel vrijheid en veel mogelijkheden.

Hoe ziet je loopbaan er uit? Waar ben je begonnen? Wat doe je nu? Wat zijn je plannen?
Ik ben begonnen met een verhuisproject voor een nieuw kantoorpand van een klant. Daarna kreeg ik al snel een andere klus; de servicedesk van het CBR. Nu werk ik op het hoofdkantoor, bij de Shared Servicedesk . Hier heb ik het super naar mijn zin. Ik heb ook cursussen gevolgd voor Topdesk, Hardware- en Netwerktechnieken en de TCP/IP bootcamp. In de toekomst wil ik mijn ITIL halen. Afstuderen staat op nummer 1, dat wil ik het komende halfjaar doen. Of ik daarna bij OGD blijf? De kansen zijn er sowieso en de interesse ook!

Wat doe je buiten je werk? (Larpen? Gamen? Casemodden?)
Naast mijn werk studeer ik. Ik drink in mijn vrije tijd ook graag een biertje met mijn vrienden, en in het weekend ga ik regelmatig naar feestjes. Larpen en casemodden doe ik niet, maar het komt wel eens voor dat mijn vriend en ik tot in de ochtend aan het gamen zijn (bijvoorbeeld Minecraften).

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl