Artificial Intelligence

Laat kunstmatige intelligentie jouw bedrijf een handje helpen met grote hoeveelheden data of handelingen. Zodat jij je kunt focussen op de dingen die je echt wilt doen. 

Heb je toevallig onlangs moeten bewijzen dat je geen robot bent door in 9 vlakjes de vlakjes met verkeersborden aan te klikken? Dan heb je bewust of onbewust bijgedragen aan het tussentijds controleren van de algoritme-antwoorden van een tech-gigant. 

Wat doet het? 

Artificial Intelligence bestaat uit algoritmes die geprogrammeerd zijn door mensen. Dit algoritme kan data verwerken en op basis van die data keuzes maken en handelingen verrichten, en dat met grote precisie. Zo kun je met AI dus repetitief werk waarbij op basis van data bepaalde vervolgstappen moeten worden uitgevoerd, automatiseren. 

De vervolgstap na AI

Eigenlijk zou je willen dat als je Artificial Intelligence inzet, deze algoritmes ook steeds slimmer worden, anders blijf je programmeren. Zonder dat algoritmes slimmer worden zou je je af kunnen vragen wat de meerwaarde van AI is, medewerkers worden namelijk wel slimmer gaandeweg. Toch zijn er wel degelijk toepassingen waarvoor AI afdoende is.

De vervolgstap noemen we Machine Learning. Hierbij moet er grote hoeveelheden data worden gevoerd aan de algoritmes om ze te laten leren. Zo bepalen algoritmes bijvoorbeeld of een object misschien een geparkeerde auto is, maar worden componenten uit het algoritme die dat niet accuraat blijken te kunnen, geëlimineerd. Deze worden dan zelflerend vervangen voor nieuwe mogelijke algoritme-componenten. Zodoende verbeterd het zichzelf tot een steeds accurater algoritme door enkel de kloppende componenten actief in te zetten.

Artificial Intelligence en Machine Learning kunnen voor meer dingen worden ingezet dat je misschien zou verwachten. Ben je benieuwd op welke manier het jouw bedrijf zou kunnen helpen in het verbeteren van processen, geld besparen, meer geld verdienen of zelfs voorspellingen geven over de aankomende periode? Vul dan even je contactgegevens in, dan nemen we contact met je op.

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Jeroen Jaakke LP
Jeroen Jaakke
SALES CONSULTANT artificial intelligence

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.