Header finance Mobiel

Finance

Finance

Jouw uitdagingen.

Als financiële instelling zie je de wereld snel veranderen. Techniek vormt inmiddels de spil in alle processen. Van consumenten die een gestroomlijnde online ervaring verwachten tot fintechs die vanaf de basis als ict-bedrijf zijn opgebouwd. Klanten willen realtime inzicht in de eigen data en advies om deze slim in te zetten om bedrijfsdoelen te halen. Tegelijkertijd word je geconfronteerd met steeds nieuwe risico’s en uitdagingen rond cybersecurity, wetgeving zoals DORA en NIS2 en de eisen van toezichthouders als AFM en DNB. 

Om succesvol te blijven moet je inspelen op deze ontwikkelingen. Flexibiliteit en snelheid in je processen zijn essentieel. Dit vraagt om een modern applicatielandschap, een agile-werkwijze en de inzet van slimme techniek. Cybersecurity moet vanaf de basis in dit landschap zijn verweven. Want alleen zo minimaliseer je de kans op datalekken en cyberincidenten. 

Onze oplossing.

Wij bieden je het moderne en veilige ict-landschap van waaruit je wendbaar en compliant opereert. Je organisatie komt maximaal tot bloei, terwijl je klanten genieten van betrouwbare en moderne dienstverlening. Het middelpunt van dit landschap is de digitale werkplek, waarbinnen jouw mensen effectief, plezierig en goed ondersteund werken: waar en wanneer zij willen, op de devices van hun keuze.  

Samen halen we het maximale uit jouw ict-landschap. Bijvoorbeeld met het Microsoft Powerplatform: zo worden jouw medewerkers citizen developers die innovatie in de hand nemen en zelf gemakkelijk nieuwe oplossingen realiseren voor uitdagingen die zij tegenkomen. Op deze manier haal je alles uit ict en ontwikkelt jouw organisaties zich tot een efficiënte, datagedreven en toekomstbestendige onderneming.  

Laat je mensen maximaal effectief werken. Met de OGD.werkzone gaan zij compleet geïntegreerd aan de slag: waar en wanneer zij willen, op de devices van hun keuze. Applicaties werken naadloos samen en medewerkers loggen één keer in om overal bij te kunnen. Zo groeit hun doeltreffendheid en werkplezier. De bedrijfsdata is sterk beveiligd en je schaalbaarheid neemt toe dankzij het makkelijk op- en afschalen in werkplekken. Op deze manier creëert de OGD.werkzone het stabiele fundament waarop jouw organisatie groeit. 

Ons aanbod.
Complete werkplekconcepten:
  • De moderne werkplek (Windows en Mac OS) 
  • De virtuele werkplek (AVD, Citrix, Windows 365) 
  • Mobiel apparaat 
  • De werkplek op maat
  • Cloudinfrastructuur 
  • Cybersecurity 
  • Applicatiemanagement 
  • Datacenter-diensten 
  • Netwerkdienstverlening 
  • Hardware & licenties 
.Uniek aan onze aanpak.

De OGD.werkzone is in de basis compleet. Je krijgt een totaal beheerde, digitale werkomgeving, gebaseerd op onze best-practices. Deze is met maatwerk afgestemd op jouw organisatie. Onze business consultants vertalen de context, doelen en vraagstukken van jouw organisatie in de best passende oplossing. Hierbij nemen ze de behoeften van jouw individuele medewerkers als uitgangspunt.

Je regelt je cybersecurity met de OGD.werkzone goed. Je beschikt over securitymaatregelen volgens de laatste standaarden, die we integreren vanaf de basis-inrichting. Dit minimaliseert de kans op datalekken en cyberincidenten, terwijl het gebruiksgemak voor jouw medewerkers hoog blijft. Zo biedt de OGD.werkzone jouw mensen een veilige, plezierige en effectieve werkomgeving.

Deze complete basis-werkomgeving kun je uitbreiden tot een totaalpakket met diensten als medewerkersondersteuning, hardware en licenties, applicatiemanagement en cloud-, netwerk- en datacenteroplossingen.

aadd9a78-d0a4-4507-bffb-6169cfe56376

.Deze klanten gingen je voor

aadd9a78-d0a4-4507-bffb-6169cfe56376

Ons aanbod

We bieden je het moderne werken in vier samenhangende oplossingen. 

2aea7185-b455-4314-941b-5e89faa0dd7d

ogd.transformatie

Maak je bedrijfsdoelen en ambities waar. Met OGD.transformatie schakel je sneller en beter. Samen analyseren we je processen en signaleren we kansen voor optimalisatie. Van het beter inrichten van de data-architectuur tot medewerkers die innovatie in eigen hand nemen als citizen developer. Zodat techniek jouw kerndoelen ondersteunt en je organisatie - vandaag én morgen - maximaal bloeit.

9198d678-c4b3-4f86-9b26-2939942b32a6

ogd.werkzone

Laat je mensen maximaal effectief werken, terwijl de bedrijfsdata is beveiligd- volgens de laatste standaarden. Met de OGD.werkzone gaan zij compleet geïntegreerd aan de slag binnen een compliant werkomgeving. Ze werken waar en wanneer zij willen, op de manier de het beste bij hen past. Zo creëert de OGD.werkzone het stabiele en flexibele fundament waarop jouw organisatie voortbouwt.

96772534-d531-45b4-92eb-8a4289b27e52

ogd.ervaring

Bied je medewerkers de beste technische ondersteuning, zodat zij maximaal vooruit kunnen in hun werk. Of zij nu een technisch probleem hebben of alles uit hun ict-omgeving willen halen: wij helpen hen snel en effectief. Met trainingen en adoptietrajecten ontwikkelen zij zich verder. OGD.ervaring zet de beleving van jouw medewerkers centraal. Zo vergroot hun doeltreffendheid en werkplezier.

37e618e3-6039-4b12-b16e-4dad134d0981

ogd.professional

Haal snel de ict-ondersteuning in huis die jouw organisatie vooruit helpt. Met de OGD.professional heb je gegarandeerd de juiste persoon op de juiste plek, ook tijdens piekbelasting. Van starter tot interim manager, ze helpen je vooruit met de beste oplossingen en inventief advies. Zodat jouw organisatie maximale effectiviteit en continuïteit in de bedrijfsvoering bereikt.


Verhalen

6 redenen waarom de public cloud onmisbaar is voor organisaties in de financiële sector
6 redenen waarom de public cloud onmisbaar is voor organisaties in de financiële sector
20-dec-2022 1:00:00 6 min read
4 ict-trends binnen de financiële sector
4 ict-trends binnen de financiële sector
25-feb-2022 16:48:51 5 min read
Outsourcing in de financiële sector in 5 stappen
Outsourcing in de financiële sector in 5 stappen
1-mei-2023 9:41:09 6 min read
aadd9a78-d0a4-4507-bffb-6169cfe56376