cloud

De online werkplek die meegroeit met jouw bedrijf.

 

Voor iedere groeifase is er een ideale match. Groei daarom onbeperkt en flexibel met 1ict. 

1ict-01-01
1ict is de veilige, flexibele standaard online werkplek van OGD op basis van Microsoft Azure en Office 365. Jouw kantoorautomatisering wordt hierbij 24/7 beheerd door OGD. 

Lees Meer →
AdobeStock_88433541

De online werkplek: 8x toegevoegde waarde op de werkvloer 

De online werkplek. Vakbladen staan vol met de voordelen voor je bedrijf: betere gegevensbescherming, minder zorgen en vaak ook lagere kosten. Maar wat is de toegevoegde waarde van een online werkplek op het werken zélf? Welke invloed heeft de cloud op de werkvloer en op jouw mensen?

Learn More →
Werkplek
AdobeStock_57705428-2

Een geschikt kantoor voor jouw snelgroeiende bedrijf: 5 tips

Je start-up groeit als kool. Eindelijk kun je opschalen. Maar waar laat je al die nieuwe werknemers? Je kunt ze niet allemaal bij elkaar aan een bureau zetten. En hoe voorkom je dat je elke paar jaar moet verhuizen? Er zijn veel opties...

Learn More →
Werkplek
Kantoortuin

De kantoortuin: een digitale werkplek naar keuze

De kantoortuin, wat moeten we ermee? Ict speelt natuurlijk een grote rol bij het inrichten van een kantoortuin. Vandaar dit keer CIO Tom Abbing aan het woord.

Learn More →

Werkplek

De werkplek van nu: van Utrecht naar Parijs

Peter Takacs, cloud architect bij OGD, gebruikt hem al: de werkplek van nu. Vanuit Parijs werkt hij makkelijk samen met zijn OGD-collega's in Nederland!

Lees meer  →

Verbeter je concurrentiepositie met de cloud

Met een goede cloudwerkplek werken je mensen overal veilig en efficiënt. Behalve een groter werkgemak, levert dit jouw bedrijf ook al snel een betere concurrentiepositie op.

Lees meer →
Innovatie

Waarom werken in de cloud met 1ict?

Ict zou zo vanzelfsprekend moeten zijn als water uit de kraan. Het maakt niet uit hoe ingewikkeld de techniek erachter is: het moet gewoon werken. 

Lees meer →
Organisatie

Wat kost werken in de cloud?

Is een cloudwerkplek duur? Outsourcen is niet gratis, maar cent voor cent krijg je veel waar voor je geld. Bijvoorbeeld doordat je sneller en effectiever kunt werken.

Lees meer →
Organisatie

Is werken in de cloud veilig?

Werken in de cloud zorgt voor efficiëntie en flexibiliteit. Maar hoe veilig is het?

Lees meer →
Techniek

Wat ict outsourcen je oplevert

Wat is outsourcen precies, levert het wel iets op en is het niet ontzettend duur? Lees wat outsourcen jou kan opleveren!

Lees meer →
ç

Het adoptietraject op maat: de gebruiker centraal

OGD weet als geen ander dat een overstap naar de cloud niet vanzelf gaat. Daarom helpt OGD je met het begeleiden van de gebruikers.

Lees meer →
Organisatie

De cloudwerkplek: wat verandert er voor mijn medewerkers?

Inmiddels kom je bijna niet meer onder de cloud uit. Maar wat levert het eindgebruikers op? Hoe verandert de cloud het werk en de werkplek?

Lees meer →
Werkplek

Royal FloraHolland stapt over op cloudwerkplek OGD

Vorig jaar koos sierteeltcoöperatie Royal FloraHolland voor OGD ict-diensten als partner voor de levering van alle nieuwe werkplekken. Nu zetten de twee partijen hun samenwerking intensiever voort: Royal FloraHolland stapt over op 1ict, de cloudwerkplek van OGD.

Lees meer →
Cases

OGD in absolute top aanbieders clouddiensten

Uit het onafhankelijke onderzoek Cloud Survey 2018 blijkt dat OGD in de top 20 van meest innovatieve clouddienst-aanbieders in Nederland staat. 

Lees meer →
Innovatie

Hoe een klant zijn business optimaliseert met 1ict

Het Nederlandse familiebedrijf Lisman is sinds december 2017 over op 1ict. Hier lees je hoe dat bevalt en wat het hen oplevert.

Lees meer →
Cases

Implementatie 1ict: ervaring van een klant

Sinds februari 2017 zit de stichting via OGD in de cloud. Luc Budel vertelt zijn ervaring met 1ict.

Lees meer →
Cases

Cloud computing: wat als ik niet in de cloud werk?

In dit artikel bekijken wij het verhaal van de andere kant: welke mogelijke consequenties zijn er wanneer je níet overschakelt op een goede cloudwerkplek? 

Lees meer →
Werkplek

Dankzij OGD werken we nu on the next level samen 

In 2016 vroeg Nibud OGD om de bestaande Citrix-omgeving te vervangen door een up-to-date-oplossing, inclusief nieuwe hardware, telefonie en ict-infrastructuur.

Lees meer →
Cases

AI is the new normal: Artificial Intelligence bij OGD

OGD'er Arjen reisde af naar Seattle, Washington, om meer te leren over de visie van Microsoft op Artificial Intelligence en de rol die het de komende tijd gaat spelen bij de ontwikkeling van hun producten.

Lees meer →
Innovatie

Meer weten over 1ict?

Klaar om meer te zien van 1ict? 

Laat je gegevens achter, en wij nemen contact met je op!