Cybersecurity

Het fundament van je ict-omgeving

fa26e14f-a7e4-4789-9d11-f7219251a70a
Datamigratie
Gratis Cybersecurity-adviesgesprek

.Een zo veilig mogelijk fundament

Tilde homepage

Onze experts zien security-incidenten de laatste jaren drastisch toenemen. Ook worden de eisen rondom data-eigenaarschap en ict steeds strenger. Organisaties moeten voldoen aan Europese, nationale en sectorale security-richtlijnen en -standaarden. 

Ook wordt het verzekeren tegen cyber-incidenten duurder. Kwaadwillenden vinden steeds weer nieuwe manieren om toegang te krijgen tot jouw systemen en cyberaanvallen door phishing en social engineering komen steeds vaker voor.

 

Cybersecurity moet daarom topprioriteit voor jouw organisatie zijn. Urgente actie op het gebied van cybersecurity is vereist. Hierbij hoort ook gedragsverandering, want beveiliging kun je niet ‘zomaar’ kopen. Herzie daarom je cybersecurity-strategie.  

Als je cybersecurity in je ict-fundament en -diensten inbouwt, versterk je de meest belangrijke beveiligingsfuncties: identificatie, preventie, detectie, respons en herstel.

.ogd cybersecurity

Met het cyberportfolio van OGD kiest jouw organisatie zelf op welk gebied de beveiliging het meest cruciaal is. Investeer gericht in cybersecurity, zodat je organisatie maximaal profiteert.

.Testimonials

“De werkplek krijgt nu heel frequent security-updates. Het is business as usual geworden.”
standaard_logo_havenbedrijf_rotterdam
Claudia de Andrade
CIO, Havenbedrijf Rotterdam
“We hebben vertrouwen in OGD als partner als het gaat om onze informatieveiligheid. Zeker in het tijdperk waarin cyberdreigingen een steeds groter probleem vormen.”
Gemeente Huizen
Eric de Vries
Manager Ict, gemeente Huizen
“We blijven mooie stappen zetten om te beveiligen en te detecteren, zodat we op beveiligingsrisico’s kunnen inspelen.”
Royal Flora Holland Logo
André van der Linden
CIO, Royal FloraHolland
fa26e14f-a7e4-4789-9d11-f7219251a70a

Wil je nog meer uit jouw bedrijfsdoelen halen?

naar ogd.werkzone