Mobile device management

De werkplek van de eindgebruiker centraal

Bespreken
fa26e14f-a7e4-4789-9d11-f7219251a70a

 

Over onze Mobile device management

Uiteindelijk gaat ict allemaal om de werkplek van de eindgebruiker. Wat heeft hij voor apparaat, applicaties en andere ict-middelen nodig? Vanuit een functionele aanpak kijken we naar de eindgebruikers en zorgen we voor de werkplek die past bij de manier waarop jouw organisatie wil werken.

Hoe voorzie je alle gebruikers van een passende werkplek? Met onze werkplekconcepten zorgen we dat een gebruiker de werkplek krijgt die bij hem past. Of het nu om een interne of een mobiele medewerker gaat; we zorgen dat op de achtergrond alles goed wordt ingericht. Wij verzorgen de back-end (servers, netwerk en storage), client kant (apparaat, applicaties en OS) en diensten (projectleiding en -medewerkers, beheer en servicedesk).

Behoeften bepalen met use cases

Met behulp van use cases bepalen we welke werkplek het beste bij welke gebruiker past. Iedere use case is opgesteld aan de hand van de behoeften van verschillende gebruikers. We onderscheiden drie hoofd cases. Alles wat niet onder deze drie hoofdcases past valt onder de categorie specials. Hierbij kun je denken aan vormgevers met een iMac.