Django developer inhuren?

De developers van OGD hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van Python-apps, in het bijzonder in het Django framework. We leveren junior, medior en senior Python-programmeurs. Zowel parttime als fulltime.

Weet je al wat je wilt?

Wellicht weet je al wat je wilt of je bent al een Python-applicatie in Django aan het ontwikkelen. Werken onze developers samen met jouw team aan een groter project of gaat het om een kleine op zichzelf staande klus? Samen vinden we de juiste OGD’er en bepalen we de passende inzet om jouw project tot een succes te brengen.

Niet zeker of een Django-ontwikkelaar is wat je nodig hebt? Voor een overzicht van de rest van onze ontwikkelaars klik je hier. Voor onze ontwikkeldiensten op het gebied van software kun je een kijkje nemen op de dienstenpagina.

Onze teams werken samen volgens Agile- en Scrum-methodes

Al onze teams werken volgens de bekende Agile/Scrum-methodes en leveren op deze manier in sprints de meeste waarde. In tegenstelling tot een traditionele aanpak, kunnen we vrijwel direct aan de slag met je uitdagingen en nemen we je mee in de meeste effectieve aanpak van je project.

Ontwikkelcapaciteit

Je huurt een Python/Django-developer bij ons in en betaalt daarvoor per uur op basis van nacalculatie. De tarieven die je voor onze developers betaalt zijn gebaseerd op niveau, ervaring en de wijze van inzet.

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert van Bergen
Software Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

Flanderijn-1