Business consultant

Business-consultant

Gewoon specialisten

Onze business-consultants

Van ict-governance tot begeleiding bij business changesOnze consultants hebben een brede kennis en ervaring. Hierdoor kunnen ze jou op allerlei vlakken helpen en weet je zeker dat jouw bedrijfsproblematiek wordt begrepen

Je organisatie verandert continu. Onze business-consultants helpen jou bij het vertalen van de strategie naar concrete oplossingen in de praktijk. Denk aan het doorvoeren van ict-veranderingen of het aansluiten bij de nieuwe behoeftes van je mensen.

Succesvol in: 

  • het achterliggende probleem boven water halen;
  • software zien als een middel, niet als een oplossing;
  • de gewenste situatie scherp op papier krijgen. 

Schakel een business-consultant in

Onze aanpak

Onze specialisten voor jou aan de slag

  • Analyse van je bedrijfssituatie

  • Inrichting van je tooling

  • Begeleiding

We bekijken eerst jouw huidige situatie. Zo krijgen we de volledige uitdaging in beeld. We beginnen bij jouw behoeftes. Vervolgens kijken we welke bestaande processen of tools daarop aansluiten. Op die basis bouwen we verder. Zo voorkomen we dubbel werk.

We werken iteratief naar een oplossing toe. Hierdoor zie je snel resultaat en heb je meteen iets om mee te werken. Je hoeft dus ook niet direct een grote investering te doen.

Sluit je huidige oplossing niet aan op de behoeftes van je bedrijf? Dan gaan we deze beter inrichten. Of we zoeken alternatieven die beter passen bij jullie werkzaamheden. Zo nodig bouwen we maatwerksoftware voor jouw organisatie. Dit doen we op basis van Microsoft-standaarden. Hierdoor blijft de oplossing up-to-date en ben je niet afhankelijk van ons voor aanpassingen of onderhoud.

Iedereen moet wennen aan een verandering in werkprocessen en gewoontes. Met de juiste begeleiding zorgen we dat jouw organisatie de nieuwe tools en processen ook echt in gebruik neemt. Omdat iedere organisatie uniek is maken we het traject voor je op maat.

Bekijk ook deze consultants

Ict-consultant

De expert die jouw ict optimaal inzet

AVG-consultant

De expert op het gebied van informatiebeveiliging en AVG

ITSM-consultant

De expert voor jouw servicemanagement-processen