Office 365 consultant

Office 365 consultant

Gewoon specialisten

Onze Office 365 consultants

De Office 365 consultants helpen jouw organisatie efficiënter te werken. Zij weten namelijk als geen ander jouw complexe uitdagingen te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen. Na het selecteren van de juiste cloud-tools verzorgen onze office 365 consultants ook de inrichting en implementatie ervan. En bovenal begeleiden zij jou en jouw mensen bij het in gebruik nemen van de nieuwe werkomgeving.

We bieden innovatieve cloudoplossingen aan, voeren volledige migraties uit naar de cloud en ondersteunen je bij het in gebruik nemen van samenwerkingsplatforms. Zo haal je meer uit jouw Office 365 abonnement.

Succesvol in: 

  • het achterliggende probleem boven water halen
  • software zien als een middel, niet als doel
  • de gewenste situatie scherp op papier krijgen

Schakel een Office 365 consultant in

Onze aanpak

Onze specialisten voor jou aan de slag

  • Inrichting van samenwerkomgevingen

  • Adoptie en begeleiding van Office 365

  • Optimalisatie en automatisering van bedrijfsprocessen

Wil je op een overzichtelijke, simpele en intuïtieve manier (samen)werken? Onze consultants kijken naar de manier waarop jouw organisatie wil samenwerken en waarom. Welke oplossing past hier het beste bij? En welke samenwerkomgeving past het beste bij de kennis en ervaring van de gebruiker?

Vervolgens verzorgen ze de inrichting van de gekozen oplossing. Hierbij maken ze zoveel mogelijk gebruik van de standaard functionaliteiten van Office 365, zoals Teams en SharePoint. Zo is de omgeving afgestemd op de gebruiker en ook nog eens makkelijk te onderhouden.

Bij de implementatie van een nieuwe tool verandert ook de manier van werken. Het is niet altijd makkelijk voor je eindgebruikers om hiermee om te gaan. Vandaar dat we veel aandacht besteden aan een soepele transitie voor jouw medewerkers.

Dit doen we door de veranderingen al vooraf aan te kondigen en de juiste informatie te verspreiden. We zorgen voor trainingen en begeleiden je medewerkers bij het in gebruik nemen van de nieuwe werkomgeving.

Mailen je medewerkers veel rond en weten ze niet meer waar ze bepaalde informatie kunnen vinden? Mis je een vlotte samenwerking of duidelijke werkafspraken binnen de teams?

Onze Office 365 consultants zijn dan een uitkomst. Ze optimaliseren je complexe werkprocessen. Dit doen ze door te onderzoeken waar de pijnpunten binnen jouw organisatie zitten. Waar valt de meeste winst te behalen? Vervolgens zorgen ze dat je in minder klikken je dagelijkse werk kunt doen. Zo krijg je in minder tijd en met minder moeite hetzelfde werk gedaan.

Bekijk ook deze consultants

Ict-consultant

De expert die jouw ict optimaal inzet

AVG-consultant

De expert op het gebied van informatiebeveiliging en AVG

ITSM-consultant

De expert voor jouw servicemanagement-processen