Cursus-Power-BI

Training Digitaal Samenwerken

Effectief communiceren met Lego Serious Play

Over onze samenwerktraining

We kunnen niet meer heen om tools als Microsoft Teams en OneNote. Toch gebruiken veel mensen deze tools niet optimaal. Zij mailen bestanden nog over en weer of weten gemeenschappelijke documenten niet te vinden.

Klinkt dit bekend? In onze training leer je als team effectief digitaal samenwerken, zonder meteen op de tools te focussen. In plaats daarvan richten we ons op jullie samenwerkbehoeftes en werkprocessen. Pas daarna bekijken we welke communicatietools daar het beste bij passen.

Onze samenwerktraining is interactief van aard. Aan de hand van post-it-spellen en Lego-oefeningen ontdekken we wat er nu misgaat in de digitale communicatie. Daarna kijken we hoe we deze kunnen verbeteren. Iedere deelnemer laat aan de hand van een Legomodel zien hoe hij of zij graag samenwerkt. Samen kijken we hoe we zo dicht mogelijk bij de ideale situatie komen. Zo kom je als team tot concrete doelen en afspraken om de samenwerking en productiviteit te verbeteren.

De training duurt twee dagdelen, verspreid over twee dagen. Onze ervaren trainers spitsen de training toe op jouw team en situatie.

De vereisten

Deze training volg je als team of als afdeling. Er zijn verder geen vereisten.

Volg een training digitaal samenwerken

Beginner
Intermediate
Expert

Dit levert het je op

  • Inzicht

  • Advies

  • Resultaat

Je leert niet alleen beter samenwerken als team, je krijgt tijdens de training ook inzicht in de samenwerkbehoeftes van alle teamleden. Je bent daarnaast actief betrokken bij het verbeterproces.

We ontdekken de beste communicatiewijze voor jouw team. Dit doen we met de input van het team zelf en de wensen van de organisatie. Aan het eind van de dag heb je een concreet stappenplan om jullie samenwerking te verbeteren.

Na het doorlopen van het verbeterplan communiceert het team effectiever en werkt het beter samen. Dit zorgt voor hogere productiviteit en meer werkplezier!

Bekijk ook deze cursussen

Training Office 365

Training Office 365

In onze training krijg je praktische tips en tricks om meer uit je Officepakket te halen.

Training Sharepoint

Sharepoint

Heb je basiskennis van SharePoint nodig omdat je organisatie in de cloud gaat werken?

cursus microsoft teams

Microsoft Teams

Werk je dagelijks met Microsoft Teams en wil je er meer uithalen?