Met machine learning analyseer je je data effectiever

Hoe zet je slimme techniek in om data optimaal bij te laten dragen aan de doelstellingen van jouw organisatie?

Je wilt onderscheidend zijn in je branche door de manier waarop jouw organisatie slim naar haar doelen toe werkt. 

Dit kun je op allerlei manieren bereiken. Bijvoorbeeld door je klanten beter te bedienen, of beter en sneller bedrijfskritische beslissingen te maken. De beste mogelijkheden hangen uiteraard enorm af van de branche waarin je werkt. 

OGD Machine Learning helpt jouw organisatie zich te onderscheiden op basis van je eigen data! 

Waarom Machine Learning? 

Wij willen je helpen slim te innoveren door het maximale uit jouw data te halen. De inzichten die wij uit je bestaande data kunnen halen, kunnen namelijk hét verschil maken. We streven ernaar zaken te automatiseren die te complex, tijdrovend of repetitief zijn zodat jouw organisatie zich kan focussen op de kerntaken! 

Hoe doen we dit?

Door techniek, domeinkennis en data met elkaar in contact te brengen zijn wij ervan overtuigd dat we organisaties kunnen helpen met innovatie die ertoe doet. Innovatie die kosten bespaart, maar belangrijker nog, de kwaliteit van je operatie vergroot.

Jouw succes, dat is wat OGD's team Machine Learning motiveert.

Wat gaan we doen? 

We starten met een sessie waarin we onze technische kennis met jouw domeinkennis bundelen om de huidige situatie in kaart te brengen. Op basis van die huidige situatie bekijken we wat de ideale situatie inhoudt en wat er voor nodig is om daar te komen.

Stap voor stap werken we samen en evalueren we de uitkomsten. Zo komen we tot een resultaat waar jouw organisatie echt winst mee behaald. 

Voorbeeld uit de praktijk

Voor onze klant Flanderijn hebben we binnen 100 uur een algoritme gebouwd dat de uitkomsten van debiteurendossiers met 80% nauwkeurigheid voorspelt. Dit gebeurt aan het begin van het incassoproces wanneer specialisten zich nog niet aan deze inschatting durven te wagen.

In de nieuwe situatie hoeven specialisten door deze innovatie de inschattingen zelf niet meer te maken én kunnen zij zich inhoudelijk focussen op de dossiers met de beste kansen. Dit is goed voor de medewerkerstevredenheid, tijdbesparend en winst vergrotend. 

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Jeroen Jaakke LP.jpg
Jeroen Jaakke
sales consultant machine learning

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.