hero-img

Managed Hybrid Cloud

Zekerheid en gemak met een combinatie van private en public cloud.

Flexibel en schaalbaar

Je organisatie is constant in beweging. Wij zorgen ervoor dat jouw ict-omgeving flexibel met je meegroeit. Met onze hybrid cloud kun je makkelijk op- en afschalen en nieuwe diensten zijn snel te implementeren.

De optimale gebruikservaring

Bij ons staat voorop dat jouw mensen gewoon kunnen doorwerken. Je maakt gebruik van verschillende omgevingen en hier merken je medewerkers niks van.

Behoud van je bedrijfsapplicaties

Kunnen niet al jouw applicaties naar de cloud? Geen probleem. Met de hybrid cloud zorgen we ervoor dat ook je verouderde applicaties blijven functioneren.

Jouw probleem

Onze oplossing

  • Mijn applicatielandschap kan nog niet volledig naar de cloud

  • Mijn bedrijfsapplicaties moeten op onze eigen server blijven

  • Mijn bedrijf verandert snel

Je hebt applicaties die verouderd zijn maar die toch belangrijk blijven voor je bedrijfsvoering. Je wilt overgaan op de cloud, maar een volledige overstap is nu niet mogelijk. Ook in dat geval kan een hybride omgeving de oplossing zijn. Je verouderde applicaties blijven namelijk gewoon werken.

Je bent al gedeeltelijk over naar de cloud en bekijkt nu de mogelijkheden van een public cloud. Je wilt alleen wel dat de bedrijfskritieke applicaties op de private cloud blijven staan. Onze hybrid cloud is dan een goede oplossing. Met een hybrid cloud werk je namelijk zonder problemen in beide omgevingen. Zo combineer je het gemak van kantoorautomatisering in de public cloud met de zekerheid van je bedrijfsapplicaties in een private cloud.

Of het nu gaat om een fusie, reorganisatie of exponentiele groei; je organisatie verandert snel. Dat heeft gevolgen voor je ict. Moet je ict krimpen of juist groeien? Met de hybrid cloud blijf je flexibel. Je kunt in verschillende omgevingen werken en toch makkelijk op- en afschalen. Zo verander je makkelijk van koers en ben je goed voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.

Onze klanten