Applicatiebeheerder 2

Managed Private Cloud

Betaal alleen voor servers die je gebruikt

Flexibel en schaalbaar

Je organisatie is constant in beweging. Wij zorgen ervoor dat jouw ict-omgeving flexibel met je meegroeit. Met onze private cloud kun je makkelijk op- en afschalen en nieuwe diensten zijn snel te implementeren.

Betaal voor gebruik

In onze private cloud betaal je alleen voor wat je gebruikt. Per server kies je voor het juiste serviceniveau. Met deze keuzemogelijkheid beschik je altijd over de juiste balans tussen service en kosten.

Veiligheid voorop

Jouw data is bij ons in veilige handen. De cloudomgeving van OGD is ISO 27001:2013-gecertificeerd. We hebben een helder en daadkrachtig beleid voor informatiebeveiliging. Zo kun jij je op andere prioriteiten richten.

Jouw probleem

Onze oplossing

  • Mijn data moet in Nederland worden opgeslagen

  • Ik heb tijdelijk extra capaciteit nodig

  • Ik heb een hoge beschikbaarheid nodig

Moeten je gegevens vanwege privacywetgevingen in Nederland worden opgeslagen? Of wil je niet dat je data in een public cloud wordt gehost? Dan is onze private cloud een goede oplossing. Zo kun je volledig compliant naar de cloud.

Heeft je organisatie tijdelijk extra capaciteit nodig omdat je een extra service wilt hosten? Ook dan staat jouw private cloud bij ons klaar. Zo kun je rekenen op onze infrastructuur en vormen ook tijdelijke behoeftes geen probleem meer.

Wil je niet zelf de ict-infrastructuur aanleggen voor een hoge beschikbaarheid maar wil je wel een uptime van bijna 100% hebben? Met onze private cloud bieden we je een uptime-garantie van 99,95%. Zo heeft jouw infrastructuur een hoge beschikbaarheid zonder dat je daar zelf grote investeringen voor hoeft te doen.

Onze klanten