Managed Public Cloud

Managed Public Cloud

Flexibel in de cloud van Amazon Web Services of Microsoft Azure

Altijd up-to-date

Met een werkplek in de public cloud van Microsoft of Amazon heb je geen last meer van verouderde systemen en ben je altijd up-to-date.

Flexibel en schaalbaar

Je organisatie is constant in beweging. Wij zorgen ervoor dat jouw ict-omgeving flexibel met je meegroeit. Met onze private cloud kun je makkelijk op- en afschalen en nieuwe diensten zijn snel te implementeren.

De juiste ondersteuning

We zorgen voor de juiste ondersteuning. Hierbij focussen we ons op kwaliteit en efficiëntie. Ook signaleren we kansen voor verbeteringen en we begeleiden je bij de implementatie daarvan.

Jouw probleem

Onze oplossing

  • Mijn organisatie is geografisch verspreid

  • Mijn bedrijf verandert snel

  • Mijn branche digitaliseert

Je organisatie heeft verschillende locaties, misschien wel verspreid over verschillende landen. Dit maakt je ict-omgeving tot een uitdaging, want deze moet op alle locaties werken. Het is slim om dan voor een public cloud te kiezen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je ict-systemen en je ict beweegt flexibel met je mee.

Of het nu gaat om een fusie, reorganisatie of exponentiele groei: je organisatie verandert snel. Dat heeft ook gevolgen voor je ict. Moet je ict krimpen of juist groeien? De public cloud maakt het makkelijk. In onze public cloud kun je makkelijk en snel op- en afschalen. Zo blijf je flexibel en ben je voorbereid op veranderingen in de toekomst.

Een steeds groter deel van ons leven is digitaal, ook op zakelijk vlak; denk alleen al aan de opkomst van e-commerce. Om niet achter te blijven op de concurrentie wil je hierin meegaan. Op het moment dat je online wilt verkopen is de public cloud een uitkomst. Wisselend verbruik is hierbij geen probleem. Je kunt namelijk makkelijk op- en afschalen in gebruik en je betaalt alleen voor wat je werkelijk verbruikt.

Onze klanten