Database administrator

Functioneel beheer

Jouw applicaties in goede handen

Optimaal beheer

Wij weten dat jouw applicaties cruciaal zijn voor je organisatie. Met kundig beheer zorgen we ervoor dat jouw kernapplicaties optimaal functioneren en het werk van je medewerkers niet onnodig stilligt.

Effectieve ondersteuning

De juiste ondersteuning is net zo belangrijk als goed beheer. Onze beheerders zijn analytisch en behulpzaam. Bij vragen en verstoringen kunnen je medewerkers altijd bij ze terecht.

Ingespeeld op jouw omgeving

Er is altijd een pool functioneel beheerders die is ingespeeld op jouw omgeving. Onze functioneel beheerders delen hun kennis, leren snel en kunnen dus ook jouw maatwerkapplicaties ondersteunen.

Jouw probleem

Onze oplossing

  • Applicatie-gerelateerde processen duren te lang

  • Je hebt niet overal de juiste expertise voor in huis

  • Iemand voert het functioneel beheer uit als nevenfunctie

Of het nu ligt aan onderbezetting of een tekort aan applicatiespecifieke kennis, processen duren te lang. Dit betekent dat aanpassingen in de applicatie te lang op zich laten wachten. Dit is voor zowel de gebruikers als de beheerder(s) frustrerend. Door functioneel beheer bij ons af te nemen, heb je altijd de juiste persoon in huis met kennis van jouw applicaties. Ook bij maatwerkapplicaties.

Elke applicatie is weer anders. Het is dus lastig om alle expertise in huis te hebben. Als het je lukt, heb je waarschijnlijk een heel team in huis terwijl je niet iedereen constant nodig hebt. Zeker bij maatwerkapplicaties is het een uitdaging om hier het juiste personeel voor te vinden. Wij bieden functioneel beheer waarbij je altijd de juiste specialisten in huis hebt. Samen zijn zij in staat al je applicaties te beheren, inclusief maatwerkapplicaties. Zo hoef je niet voor elke applicatie iemand in dienst te nemen.

Het komt vaak voor dat iemand het functioneel beheer als nevenfunctie uitvoert. Of dat de beheerder een specifieke applicatie goed kent, maar de rest van de applicaties ook beheert. Dit betekent dat de beheerder gebruikers soms niet snel of goed genoeg kan helpen. Dit is voor beide partijen niet leuk. We kunnen het functioneel beheer van al je applicaties uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat er een team voor je klaarstaat dat gezamenlijk alle applicaties kan beheren. Zo heb je daar geen omkijken meer naar.

Ons aanbod

Functioneel applicatiebeheerder

TOPdesk Support op Afstand

Functioneel applicatiebeheerder

Functioneel applicatiebeheerder

Het functioneel beheer van al je applicaties

  • Snel ingespeeld op jouw omgeving
  • Ook bij maatwerkapplicaties
  • Zowel tijdelijk als voor langer mogelijk
TOPdesk Support op Afstand

TOPdesk Support op Afstand

Remote beheer van jouw TOPdesk omgeving

  • Structurele ondersteuning
  • Aanvragen meteen opgepakt
  • Flexibel in aantal wijzigingen

Onze klanten