675A4705_jpg.jpg

Systeembeheer

We optimaliseren jouw omgeving continu.

Systeembeheer organiseert je hardware, de configuratie van de infrastructuur en de installatie en beveiliging van OS. Ook de communicatie onderling, de opbouw van de infrastructuur voor de deployment van software en de beveiliging van infrastructuur vallen onder systeembeheer.

We staan altijd voor je klaar

Met systeembeheer van OGD beheert een vast team jouw ict-infrastructuur. Dit team voert ook de ITIL-processen uit en lost incidenten op. En als je wilt zorgt OGD met een piketdienst voor 24/7-beschikbaarheid van het beheer. Zo vangen we eventuele kritische verstoringen op.

De beheerders van OGD hebben ervaring met het opvolgen van beveiligingsadviezen en het uitvoeren van voorgestelde patches, onder leiding van een changecoördinator. Zij spelen een rol in het beheren en monitoren van de omgeving. Ook denken zij mee over de optimalisering van je bedrijfsomgeving.

 

We blijven continu verbeteren

Bij OGD optimaliseren we onze eigen beheerprocessen continu. Deze verbeteringen voeren we ook graag door in jouw beheerprocessen. We bekijken wat er beter kan en overleggen samen welke verbeteringen we realiseren. We leunen daarbij op de kennis die we de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan met klanten en partners uit alle sectoren.

Zo helpen we je om op tactisch niveau een nauwe aansluiting tussen de ict en de business te krijgen. Doordat wij het beheer voor je doen, kun jij je richten op de verdere ontwikkeling van je regie-organisatie.

Leg nu je vraag voor

bas-van-roon.png
Bas van Roon
Outsourcing expert

Bespreek je vragen direct

Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.