Werkplekbeheer uitbesteden

Wij denken met je mee.

We helpen je graag met het oplossingen van al jouw vraagstukken rondom werkplekbeheer, projecten en het aankopen of leasen van hardware. Ook kun je bij ons terecht voor configuratiebeheer, lifecycle-management, deployment, images, updates, reporting, monitoring en service managementprocessen.

Maar waarin onderscheiden wij ons?

Wij bieden onze diensten aan vanuit een gespecialiseerd team dat meerdere klanten bedient. Bij andere klanten opgedane expertise krijg je er zo kosteloos bij. Daarnaast kan werkplekbeheer dankzij zelfontwikkelde monitoring proactief alle mogelijke problemen oppakken.

We bieden je ervaren werkplekbeheerders die samen met werkplek-, netwerk- en systeembeheers streven naar een optimaal werkende omgeving. Graag combineren wij onze diensten op maat. Bij een niet-volledige afname van werkplekbeheer, maar wél Shared Servicedesk, komt er een servicedesker langs die bekend is met jouw organisatie.

Jouw werkplek compleet geregeld

Geen tijd, of niet de expertise in huis om het beheer van jouw werkplekken te organiseren? Voor uitbesteden ben je bij OGD aan het juiste adres. Bij het organiseren en beheren van jouw werkplekken staan de eindgebruikers centraal.

Pro-actief handelen en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. We wachten liever niet tot eindgebruikers een probleem melden. We lossen met zelfontwikkelde tooling de meeste problemen al op voordat de eindgebruiker hinder ondervindt.

Leg nu je vraag voor

bas-van-roon.png
Bas van Roon
Outsourcing Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.