Online Werkplek

Online werkplek

Jouw werkplek veilig in de cloud

OGD WEBSITE DEMO 1ICT

Een oplossing op maat

Binnen de standaarden van onze online werkplek zorgen we altijd voor een oplossing op maat. We begeleiden jouw medewerkers bij de overgang naar de cloud door middel van adoptietrainingen. Deze trainingen zijn natuurlijk toegespitst op jouw organisatie. We monitoren en hosten jouw applicaties en we zorgen continu voor een effectieve en persoonlijke eindgebruikersondersteuning.

Slimmer effectiever en leuker werken

Met onze online werkplek werk je altijd en overal online samen. Je deelt je data onderling realtime met OneDrive en SharePoint en je werkt tegelijkertijd in hetzelfde document. Je chat en belt via Skype of Teams, ook onderweg. Je richt een dashboard of rapport in via Power BI. Je automatiseert saaie handelingen met een werkstroom in Microsoft Flow. Zo werk je steeds slimmer, effectiever en leuker!

Vergroot je mogelijkheden

Wil je altijd up-to-date zijn en je online werkplek gaandeweg uitbreiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met de mogelijkheden van Microsoft Azure en Microsoft 365 ontwikkel je slimme manieren van werken. Stel zelf dashboards samen en visualiseer je bedrijfsdata in Power BI. Samen met jou ontwikkelen we applicaties op maat binnen jouw online werkplek.

Jouw probleem

Onze oplossing

  • Ik wil altijd, overal en op elk device kunnen werken

  • Ik wil veilig en betrouwbaar in de cloud werken

  • Ik wil van grote ict-investeringen af

Je wilt dat jouw medewerkers altijd en overal kunnen werken, of ze nu thuis, onderweg of op kantoor zijn. Wij helpen je daarvoor de beste online werkplek te maken. Onze flexibele werkplek in de cloud past zich gemakkelijk aan jouw organisatie aan. Welke applicaties gebruiken jouw mensen en op welk device werken ze het makkelijkst? We kijken naar jouw medewerkers en het type werkplek dat zij nodig hebben. Zo creëren we een online werkplek die helemaal bij je past.

Je wilt in de cloud werken, maar je vraagt je af of het wel veilig is. Jouw bedrijfsgevoelige informatie moet natuurlijk niet toegankelijk zijn voor derden. Met de online werkplek van OGD is jouw data beschermd volgens de hoogste standaarden (ISO27001). OGD optimaliseert de beveiliging continu. Onze mensen werken volgens de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) en zijn allemaal gescreend. Bovendien leren we jouw medewerkers om de bedrijfsdata grondig te beschermen.

Je wilt alleen betalen voor wat je gebruikt en wanneer je het gebruikt. Met onze online werkplek schaal je onbeperkt op- en af in gebruik en aantal werkplekken. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, waardoor je de kosten laag kunt houden. Je kosten zijn inzichtelijk en we geven je advies over het optimaliseren van je gebruik. Zo behoort de onzekerheid over aanschaf van hardware en licenties tot de verleden tijd.

Onze certificaten

bsi-iso-iec-27001-acreditation
logo (4)