Servicedesk Op Locatie

Servicedesk Op Locatie

Ingespeeld op jouw organisatie

De servicedesk is bij jou op locatie. De medewerkers zijn vertrouwd met je omgeving en passen de ondersteuning aan jouw organisatie aan.

On-site support

Onze servicedeskmedewerkers zijn jouw collega’s. Ze zijn bekend met je applicaties en bieden je ondersteuning op locatie.

Inzicht in prestaties

Met rapportages geven we je inzicht in de prestaties van de servicedesk. Zo kies je gericht voor welke verbeteringen je wilt gaan.

Jouw probleem

Onze oplossing

  • Ik heb bedrijfsspecifieke applicaties die ook ondersteund moeten worden

  • Onze ict-support is onzichtbaar

  • We zien geen verbetering in de huidige ondersteuning

Je wilt een servicedesk met de juiste kennis om jouw organisatie te ondersteunen. Je hebt het liefst ondersteuning die is aangepast op jouw processen en bedrijfscultuur. De Servicedesk Op Locatie is dan ideaal.

Op dit moment is je ict-support onzichtbaar; de servicedeskmedewerkers kennen je organisatie niet en andersom geldt hetzelfde. Je wilt servicedeskmedewerkers die jouw mensen begrijpen en de juiste ondersteuning bieden.

Met een servicedesk op locatie haal je deze ondersteuning in huis. De servicedeskmedewerkers zijn collega’s die bekend zijn met je bedrijf. Zo krijg je persoonlijke ondersteuning, die zich aanpast aan jouw organisatie.

Er is niet genoeg inzicht in de prestaties van de huidige servicedesk. Of de servicedesk wil of kan niet meegroeien met je organisatie. Hierdoor zie je geen verbeteringen in de ondersteuning en groeit de ontevredenheid bij je medewerkers.

Met onze Servicedesk Op Locatie bieden we je inzicht in de performance van onze ondersteuning. Zo weten we waar de verbetermogelijkheden liggen en kunnen we hier samen aan werken.

Onze klanten

cbr-logo2
uva-logo2
dbbw2

"OGD heeft de skills en capabilities die we zelf niet meer wilden binnenhalen en onderhouden."

AstraZeneca is een groot internationaal biofarmaceutisch bedrijf, met maar een klein gedeelte van de organisatie in Nederland. Vandaar dat ze besloten hebben om hun ict-ondersteuning uit te besteden. Ze kozen voor de professionele Servicedesk Op Locatie van OGD.