ToPdesk support

TOPdesk Support

Jouw TOPdesk in goede handen

Flexibel en schaalbaar

We zijn flexibel in het aantal wijzigingen dat je bij ons afneemt. Ook kun je de hoeveelheid ondersteuning elke drie maanden op- of afschalen.

Korte doorlooptijden

We hebben korte doorlooptijden. Dit doen we door dagelijks jouw aanvragen te bekijken en op te pakken.

Van tijdelijke vervanging tot complete ontzorging

Van tijdelijke vervanging van jouw TOPdesk-beheerder tot de complete ontzorging van je functioneel beheer; wij helpen je verder.

Jouw probleem

Onze oplossing

  • Voor functioneel beheer zijn we nu aangewezen op consultancy

  • Wij zijn voor TOPdesk afhankelijk van één beheerder

  • TOPdesk past niet meer bij onze nieuwe manier van werken

Je dagelijkse beheer van TOPdesk is afhankelijk van een consultant. Vanwege de drukke agenda’s van consultants moet je soms lang wachten, zelfs op kleine aanpassingen. Deze processen duren dus te lang en kosten je te veel tijd en geld.

Met TOPdesk-Beheer-as-a-Service bekijken we dagelijks de werkvoorraad en pakken we aanvragen direct op. Zo profiteer je dus van korte doorlooptijden en hogere medewerkerstevredenheid.

TOPdesk is belangrijk voor het goed functioneren van je organisatie. Bij problemen ben je afhankelijk van je TOPdesk-beheerder. Het is dus cruciaal dat hij of zij altijd beschikbaar is. Bij uitval van de beheerder heeft je organisatie hier last van.

Met TOPdesk-Beheer-as-a-Service pakken we je aanvragen binnen een werkdag op. Zo ben je nooit meer afhankelijk van de beschikbaarheid van één persoon.

Wanneer je verandert van manier van werken, veranderen ook je processen. Bijvoorbeeld op het moment dat je besluit agile te gaan werken. Zodra je jouw processen verandert, moet je ook in TOPdesk wijzigingen doorvoeren.

Met TOPdesk-Beheer-as-a-Service maken we de juiste aanpassingen aan jouw TOPdesk omgeving. Zo sluit TOPdesk weer aan op je processen.

Onze klanten