OGD 1-9426

Co-sourcing op maat 

Meer dan alleen systeembeheer

Waarom co-sourcing?

Waarom co-sourcing op maat?

Zelf de regie op de ict-omgeving houden, maar wel langdurig gespecialiseerde ondersteuning krijgen in beheer, gebruikersondersteuning en ict-innovatie? Dan is co-sourcing dé beheeroplossing voor jouw bedrijf. Co-sourcing biedt een oplossing op maat voor jouw behoeftes qua systeembeheer. Centraal staat natuurlijk de basis: systeembeheer. Hierop kun je de dienst naar wens verder uitbouwen en geheel aanpassen aan jouw bedrijf.

Waarom OGD?

Met co-sourcing van OGD houden we je ict-omgeving continu up-to-date met een vaste, gespecialiseerde beheerder. Hij of zij houdt je daarnaast op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en geeft innovatieadvies op maat. Als je wilt helpt hij je ook bij de uitrol van innovatieve projecten. Bovendien wordt jouw ict-omgeving continu gemonitord op afstand, zodat je snel kunt inspelen op wijzigingen. En bij incidenten staat onze tweedelijnsservicedesk altijd voor je klaar.

Co-sourcing op maat

Kies hier wat je nodig hebt

Co-sourcing van OGD ict-diensten

i

Inzet systeembeheer

Wij leveren een parttime systeembeheerder op locatie. Je voert zelf de regie en de beheerder ondersteunt je bij het up-to-date houden van de omgeving.

i

Remote monitoring

Met remote monitoring houden we je systemen continu in de gaten. Bij een grensoverschrijding krijg je een waarschuwings-e-mail. Ook kun je verhoogde prioriteit toekennen aan specifieke onderdelen binnen deze monitoring, zodat de servicedesk deze meldingen proactief oppakt.

i

Co-sourcing Servicedesk

De Co-sourcing Servicedesk verzorgt tweedelijns ondersteuning bij storingen. Hij fungeert als ict-aanspreekpunt wanneer de vaste beheerder niet op locatie is. De servicedesk is bereikbaar voor meldingen en vragen via de telefoon, het selfserviceportal en email.

i

Noodhulp op locatie

Met deze dienst verhelpen we een storing op jouw locatie. Mocht een storing niet door de servicedesk kunnen worden opgelost, dan kan OGD ervoor zorgen dat een beheerder bij jou langskomt. Noodhulp heeft natuurlijk een hogere prioriteit dan de reguliere bezoeken.

i

Functioneel advies

De wensen en eisen van je organisatie veranderen continu. Om te toetsen of je ict-omgeving nog voldoet aan de veranderende eisen, leveren we elk jaar een functioneel adviesrapport op. Een OGD-adviseur neemt de organisatorische plannen en wensen voor het komend jaar met je door. Samen stel je vast waar deze raakvlakken hebben met de ict-omgeving en wat er in de toekomst nodig is.

i

Beveiligingsadvies

Met deze dienst evalueren we de staat van je informatiebeveiliging. Hiervoor komt een OGD-beveiligingsspecialist op locatie. Hier vallen onder andere een vulnerability scan en een evaluatie van het beveiligingsbeleid onder.

Onze klanten

cbr-logo2
uva-logo2
dbbw2