.Omron

Klantverhaal

Servicedesk, on site-support en endpointmanagement voor Omron

Omron is een van de grootste producenten van medische apparatuur voor therapieën en gezondheidsbewaking. Omron is van origine een Japanse multinational, en telt ruim 29.000 werknemers wereldwijd. Naast techniek voor de gezondheidssector levert Omron ook componenten en knowhow voor vele andere sectoren.

Omron was op zoek naar werkplekbeheer en endpointmanagement van haar EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) -servicedesk.

uit1

 

.Uitdaging

Servicedesk, on site-support & endpointmanagement

Omron was op zoek naar werkplekbeheer en endpointmanagement van haar EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) -servicedesk. De medische producent was op zoek naar een ict-leverancier die zowel nationale als internationale lokale on site-support kon leveren. Het was belangrijk dat er on site-support was voor Omrons kantoren door heel Europa.

Omron was op zoek naar een ict-dienstverlener die:

  • de EMEA- servicedesk kon beheren;
  • het endpoint-management voor de Omron-werkplekken kon onderhouden.

opl1

 

.Oplossing

Servicedesk en endpointmonitoring

Omron was al langere tijd staffing-klant bij OGD en vroeg OGD voor de ict-dienstverlening van de servicedesk en endpointmonitoring. Na een snelle en soepele migratie van de Omron-servicedesk ondersteunt OGD nu de hele EMEA-regio vanuit de centrale locatie in Nederland.

OGD biedt on site-support samen met lokale partners om te voldoen aan specifieke eisen voor servicedesk-ondersteuning in Frankrijk en Duitsland. Dat betekent dat de servicedesk beschikbaar is in de lokale taal. Zo kan de servicedesk nog beter inspelen op de unieke behoeften van de verschillende locaties. Ondertussen verlopen alle processen soepel en is de functionaliteit van de apparaten nóg veiliger door endpointmanagement.

Bovendien is OGD een belangrijke adviseur geworden voor alle ict-gerelateerde zaken van Omron. Rene Scholten: “Dankzij OGD's brede ervaring en fullservice ict-aanpak, kunnen wij ons richten op het bedienen van onze klanten en niet zozeer op de techniek.”

res1

 

.Resultaat

Een daling van 10% in het aantal binnenkomende tickets

De dienstverlening van OGD bracht Omron de volgende resultaten:

  • een daling van 10% in het aantal binnenkomende tickets door verbeterde functionaliteit;
  • kostenbesparing door versnelde responstijd en verhoogde efficiency;
  • tevreden eindgebruikers doordat de servicedesk goed aansluit bij hun persoonlijke wensen en eisen.
Bovendien is OGD een belangrijke adviseur geworden voor alle ict-gerelateerde zaken van Omron. Rene Scholten: “Dankzij OGD's brede ervaring en fullservice ict-aanpak, kunnen wij ons richten op het bedienen van onze klanten en niet zozeer op de techniek.”
c02a411d-9bf2-4312-bf1a-5ab248ffa50c

.Andere verhalen