Business Intelligence-beheer

Geef je het beheer van je data warehouse, rapportages of ETL liever uit handen? Begrijpelijk. Zo kun jij je richten op je prioriteiten.

Beheer van BI-omgevingen

Het beheren van je rapportages, data warehouse en database hosting kun je gerust overlaten aan OGD. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met rapporteren én beheren. Onze specialisten nemen jou en je organisatie bij de hand. We optimaliseren de databases en normaliseren deze op reguliere basis. Eventueel gecombineerd met onze helpdesk- en systeembeheerdiensten.

Terugkerende behoefte

Je hebt net een BI-project afgerond maar je hebt eigenlijk alweer nieuwe rapportagewensen? Dan kan het handig zijn om een nummer bij de hand te hebben van een betrouwbare partner met verstand van rapportages, serverinfrastructuur, Azure, databases, datawarehousing en bedrijfsbehoefte. 088-6532777.

Optimalisatie

Terugkerende verzoeken voor optimalisatie van database en queries? Wij geven je graag advies om te verbeteren en zijn bereikbaar in geval van nood. Onze DBA'ers werken graag met je samen om jouw organisatie door te laten draaien.

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert van Bergen
Software Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +3188653777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

Flanderijn-1