Gemeente Helmond

“Mensen van OGD pikken dingen makkelijk op en zijn snel ingewerkt”

Cases-Logo-Helmond

Sector: Overheid &non-profit
Regio: Helmond

Helmond is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en telt ruim 86.000 inwoners. De gemeente maakt deel uit van het kaderwetgebied SRE en stedelijk netwerk Brabantstad. Helmond heeft een uitgebreide ict-infrastructuur, zodat alle ruim 86.000 inwoners van een goede dienstverlening kunnen worden voorzien. De vele werkplekken, servers en applicaties maken het een uitdagende ict-omgeving die veel aandacht vraagt.

Gemeente Helmond & OGD

De gemeente Helmond en OGD hebben alweer enkele jaren een uitstekende relatie met elkaar op het gebied van kantoorautomatisering. De goede invulling van een helpdeskfunctie heeft de gemeente Helmond doen beslissen om bij behoefte aan ict-ondersteuning OGD in te schakelen. Het denkniveau en de goede instelling van ons personeel heeft er voor gezorgd we bij de gemeente Helmond alweer enkele jaren naar grote tevredenheid operators, software-ontwikkelaars en helpdeskers mogen inzetten.

Ervaring van Gemeente Helmond

"De snelle en gemakkelijke inzet van goed gekwalificeerde medewerkers met een serieuze instelling maakt dat wij graag mensen van OGD inhuren. Zij pikken dingen makkelijk op en zijn snel ingewerkt."
Tjeu Gabriels, Coördinator Werkplekautomatisering